Asfalt reparation og jordarbejde i København
Anlægs- og entrepriseopgaver

Vi har over årene løst mange anlægs- og entrepriseopgaver, herunder asfalt reparation, jordarbejde m.m., for virksomheder, boligforeninger, ambassader, offentlige institutioner, kommuner m.fl. Vi har både maskinerne, materiellet og medarbejderne til at løse alle opgaver I skulle have behov for. Vi påtager os også hovedentreprisen, så vi står for hele dialogen med samtlige samarbejdspartnere, der er inde over opgaven.

Asfalt reparation og nyanlæg København

Anlægsgartner Gottlieb har mange års erfaring med asfaltarbejde og -opgaver. Vi løser alle opgaver inden for asfalt reparation og nyanlæggelse. En lang vinter kan være hård ved asfalten i indkørsler, parkeringsområder m.m. Vi står klar til at reparere den ødelagte asfalt. Vi løser også større opgaver inden for asfalt reparation og renovering.

Jordarbejde i København

Som anlægsgartnerfirma løser vi alle jord- og muldopgaver i København og omegn. Vi er specialister i jordarbejde, og som autoriserede kloakmestre kan vi også stå for den del af entreprisen. Vi løser følgende typer af jordarbejde i København:

  • Bortkørsel af jord
  • Jordbundsprøver
  • Gravearbejde
  • Jordbearbejdning
  • Planering
  • Græssåning
  • Kloakarbejde
  • m.m.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​​​​​​​​​Vi løser alle former for opgaver i jeres udendørsmiljø - også de mere specielle eller dem, hvor I stiller særlige krav til udførelse eller materialer. Det tager vi som en ekstra udfordring. Netop derfor har vi nøje udvalgt en lang række specialiserede underleverandører, der kan leve op til ethvert tænkeligt krav til kompetencer, viden og kvalitet.

Så uanset om I ønsker natursten af materialer fra et bestemt stenbrud et eller andet sted i verden eller har særlige krav til præcision eller konstruktion, kan vi løfte opgaven og levere den til tiden til fuld tilfredshed.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv

nj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få en uforpligtende vurdering af jeres opgave

Vi giver altid gerne en vurdering på projekter og opgaver.