Autoriseret kloakmester i København

Anlægsgartner Gottlieb er både et anlægsfirma og autoriseret kloakmester. Så når I vælger os til at løse jeres anlægsopgaver, så kan vi stå for det hele fra etablering af kloakker til haveplanlægningen bagefter.

Anlægsgartner og autoriseret kloakmester

Vores 50 medarbejdere står klar til at hjælpe jer og løse jeres opgave til fuld tilfredsstillelse. Vi har fokus på hårdt arbejde, flittighed og samarbejdet med vores kunder. Dette har gjort, at vi i dag har mange forskellige kunder fordelt over hele Sjælland og København. Vi arbejder for både private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Løser alle kloakrelaterede opgaver

Vi løser alle kloakrelaterede opgaver som autoriseret kloakmester. Vi løser blandt opgaver som:

  • Tv-inspektion og spuling
  • Renovering af kloakker
  • Nyanlægning af kloakker
  • Drænarbejde og nedsivningsanlæg
  • Rottesikring
  • Forsikringsskader

Medlem af Danske Kloakmestre

Som autoriseret kloakmester er vi medlem af Danske Kloakmestre. Dette er jeres sikkerhed for at kvaliteten er i top og at det arbejde, der bliver udført, er i orden.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​​​​​​​​​Vi løser alle former for opgaver i jeres udendørsmiljø - også de mere specielle eller dem, hvor I stiller særlige krav til udførelse eller materialer. Det tager vi som en ekstra udfordring. Netop derfor har vi nøje udvalgt en lang række specialiserede underleverandører, der kan leve op til ethvert tænkeligt krav til kompetencer, viden og kvalitet.

Så uanset om I ønsker natursten af materialer fra et bestemt stenbrud et eller andet sted i verden eller har særlige krav til præcision eller konstruktion, kan vi løfte opgaven og levere den til tiden til fuld tilfredshed.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise, erhverv

km@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice, privat

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Professionel råd og vejledning med autoriseret kloakmester

Vi tilbyder altid professionel råd og vejledning i forbindelse med udførelse af opgaver og afgivning af tilbud. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde som autoriseret kloakmester.