Brolægning i København

Anlægsgartner Gottlieb løser alle typer af belægnings- og brolægningsopgaver i København og omegn. Vi løser opgaver for både private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Blandt vores belægningsopgaver kan vi nævne:

  • Belægning til terrasser
  • Belægning til fortove
  • Belægning til havegange
  • Belægning til udendørs arealer
  • Belægning til indgangspartier
  • Belægning til parkeringsarealer
  • m.fl.

Vi har mange års erfaring med at udføre belægningsopgaver i natursten, beton, grus m.m. Så vi står klar til at hjælpe jer til den bedste løsning!

Kvalitet og god service

Når vi løser brolægningsopgaver for vores kunder er det med hårdt arbejde, flittighed og god service. Vi leverer altid opgaverne til aftalt tid og pris.

Råd og vejledning

Vores uddannede medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede jer, så I får den bedste løsning til jeres opgave. Vi har løst mange hundrede brolægningsopgaver og har prøvet det meste, så vi kan altid komme med en professionel vurdering og vejledning.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​​​​​​​​​Vi løser alle former for opgaver i jeres udendørsmiljø - også de mere specielle eller dem, hvor I stiller særlige krav til udførelse eller materialer. Det tager vi som en ekstra udfordring. Netop derfor har vi nøje udvalgt en lang række specialiserede underleverandører, der kan leve op til ethvert tænkeligt krav til kompetencer, viden og kvalitet.

Så uanset om I ønsker natursten af materialer fra et bestemt stenbrud et eller andet sted i verden eller har særlige krav til præcision eller konstruktion, kan vi løfte opgaven og levere den til tiden til fuld tilfredshed.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv, privat

nj@gartnergottlieb.dk

Tobias Røndbjerg

Drift og Salgs Direktør, erhverv

tr@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Uforpligtende tilbud på brolægning

Få et uforpligtende tilbud på jeres brolægnings- og belægningsopgave.