Autoriseret kloak rådgivning i København

Anlægsgartner Gottlieb tilbyder råd og vejledning i forbindelse med kloakopgaver. Vi tilbyder kloak rådgivning til private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Det kan tit være svært at vurdere, hvad der er den rigtige løsning, hvis man f.eks. har problemer med vand i kælderen, tilstoppede afløb m.m. Vi står klar til at rådgive jer, så I får den bedste og mest optimale løsning, der passer til jeres behov. Vi har hjulpet mange husstande og virksomheder med professionel råd og vejledning.

Kloak rådgivning tilbydes ved følgende typer af opgaver:

  • Kloakrenovering
  • Nyanlægning af kloakker
  • Drænarbejde og omfangsdræn
  • Nedsivningsanlæg
  • Tv-inspektion
  • Rottebekæmpelse
  • m.m.

Kloak rådgivning for private

Kloak rådgivning til private handler tit om tv-inspektion, kloakrenovering, ny anlæg af kloakker, omfangsdræn m.m. Vi hjælper jer til den bedste løsning!

Kloak rådgivning for erhverv og boligforeninger

Vi tilbyder også kloak rådgivning til virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Disse opgaver er tit mere komplekse og dækker over flere arbejdsområder som f.eks. entreprenørarbejde, kloakarbejde og anlægsarbejde.

Vores professionelle og uddannede medarbejdere står klar til at hjælpe jer.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​​​​​​​​​Vi løser alle former for opgaver i jeres udendørsmiljø - også de mere specielle eller dem, hvor I stiller særlige krav til udførelse eller materialer. Det tager vi som en ekstra udfordring. Netop derfor har vi nøje udvalgt en lang række specialiserede underleverandører, der kan leve op til ethvert tænkeligt krav til kompetencer, viden og kvalitet.

Så uanset om I ønsker natursten af materialer fra et bestemt stenbrud et eller andet sted i verden eller har særlige krav til præcision eller konstruktion, kan vi løfte opgaven og levere den til tiden til fuld tilfredshed.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise, erhverv

km@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice, privat

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Kloak rådgivning

Hør mere om kloak rådgivning her