Alt kloakarbejde i København

Autoriseret kloakmester Gottlieb løser alle typer af kloakarbejde for private og erhverv i København og på Sjælland. Vi har mange års erfaring med løsning af kloakarbejde i København. Her er nogle af de kloakopgaver vi løser for vores kunder:

  • Alm. kloakarbejde
  • Ny anlæg
  • Renoveringsopgaver
  • Tv-inspektion
  • Forsikringsskader
  • Spildevandsseparering
  • Omfangsdræn
  • Rottebekæmpelse
  • m.fl.

Ny anlæg af kloak

Når der bygges nyt, så skal der for det meste anlægges en ny kloak i forbindelse med byggeriet. Vi hjælper jer med den mest optimale løsning, når I skal have tilsluttet en ny kloak.

I disse år bliver presset på kloaknettet større og større. Flere steder er der behov for enten at renovere de eksisterende kloakker, eller helt udskifte de gamle kloakledninger. Som grundejer har man ansvaret for kloakken inden for sit skel.

Vi står klar til at hjælpe jer med at få lavet kloakken, så den kan klare det øgede pres. Vi hjælper fra start af med professionel bistand og rådgivning igennem hele processen.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​​​​​Vi løser alle former for opgaver i jeres udendørsmiljø - også de mere specielle eller dem, hvor I stiller særlige krav til udførelse eller materialer. Det tager vi som en ekstra udfordring. Netop derfor har vi nøje udvalgt en lang række specialiserede underleverandører, der kan leve op til ethvert tænkeligt krav til kompetencer, viden og kvalitet.

Så uanset om I ønsker natursten af materialer fra et bestemt stenbrud et eller andet sted i verden eller har særlige krav til præcision eller konstruktion, kan vi løfte opgaven og levere den til tiden til fuld tilfredshed.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs kataloget

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise, erhverv

km@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice, privat

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Uforpligtende tilbud på ny anlæg af kloakker og alm. kloakarbejde

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på kloakarbejde, ny anlæg af kloakker m.m.