Pleje og vedligeholdelse

Det er derfor vigtigt, at jeres udendørsarealer tager sig bedst muligt ud og giver de besøgende det rigtige indtryk af jeres familie, firma, boligområde eller institution. Samtidig giver det også beboere eller ansatte et større velvære,- og de mest optimale betingelser for at nyde udendørsmiljøet.

Det kræver både den rigtige indretning og det rigtige anlæg, samt rettidig omhu og regelmæssig pleje.

Få en erfaren anlægsgartner som partner

Alle fire ting kan I få, hvis I vælger at give opgaven til Anlægsgartner Gottlieb. Vi har over 15 års erfaring med anlægsarbejder og udendørsarealer og har klaret alt fra små projekter hos private til indretningen af udendørsarealerne i hele boligkvarterer. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vores over 50 medarbejdere står klar til at rykke ud og gå i gang over alt på Sjælland.

Et flot udendørsmiljø kræver kærlig pleje og vedligeholdelse

Et udendørsmiljø er en levende organisme. Så når først udendørsmiljøet er etableret, kræver det jævnlig og kærlig pleje og vedligeholdelse. På den måde fremstår udendørsarealerne altid flotte, veltrimmede og indbydende - helt i stil med den ånd, de blev skabt i.

Intet er så flot som en nyslået græsplæne, veltrimmede og nyordnede træer, buske og blomsterbede. Det skaber liv og mulighed for et spændende og varieret dyreliv, uanset om vi befinder os i et grønt, rekreativt område midt i byen eller bebyggelsen, i et industriområde, et parcelhuskvarter eller ude på landet.

Få en fast aftale med Anlægsgartner Gottlieb

Så vedligehold og pleje af jeres udendørsarealer ikke noget, I behøver at tænke mere på. Vi:

  • Slår græsset
  • Luger ukrudtet
  • Klipper hækken
  • Fælder træer, før de forvolder skade,
  • Ordner planter, bede og beplantninger
  • Kantskærer, beskærer og fræser

Vi tilbyder også rådgivning om pleje og vedligeholdelse af alle former for udendørsarealer, ligesom vi kan tilbyde faste aftaler om:

  • Sæsontilpassede pleje- og vedligeholdelsesprogrammer med et nærmere tilrettelagt program for hele året
  • Brugertilpassede serviceordninger, der sikrer altid veltrimmede og velplejede udendørsarealer

Alt til en fast aftalt pris – næsten som at have abonnement på avisen.

Er udendørsarealerne løbet fra jer, kan vi også rykke ud, hvis der er brug for en egentlig oprydning med fjernelse af affald og ukrudt, samt rengøring og trimning af stier og gangarealer. Derefter kan vi tage over med regelmæssig pleje og vedligeholdelse af arealerne, så de altid fremstår smukke og imødekommende.

Endelig har vi stor erfaring med at etablere og vedligeholde legepladser, skulpturer, statuer og andre former for udendørsinventar og -installationer. Så har I specialopgaver på udendørsarealerne, I ønsker hjælp til, er det også noget, vi kan løse for jer.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Alt omkring din virksomhed

​​Vi ordner alt omkring din virksomheds grønne arealer. Vi slår græs, klipper hæk, fælder træer, ordner planter, plejer bede og beplantninger samt fræser, kantskærer og beskærer.

Vi står klar, når der skal fjernes affald og ukrudt, rengøres stier og gangarealer, opbygges og vedligeholdes legepladser og udendørsinventar. Har du særlige opgaver, du ønsker hjælp til, er vi også klar til at tage fat.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs kataloget

Kundeudtalelser

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Michael Deleuran

Driftsleder, grøn service

md@gartnergottlieb.dk

Ulrik Treschow

Driftsleder, grøn service

ut@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse og pleje af jeres udendørsarealer? Så kontakt os på telefon 46 41 44 42 eller send en mail til mail@gartnergottlieb.dk. Så kan vi få en dialog om, hvordan vi bedst muligt kan pleje og vedligeholde jeres udendørsarealer, så de altid fremstår venlige og imødekommende for både besøgende, beboere og ansatte.