Brolægning i Roskilde og på hele Sjælland

Professionel brolægning i Roskilde og omegn for private og erhverv.

Erhvervskunder – Belægningsarbejde og brolægning Roskilde

Professionel brolægning i Roskilde og omegn for erhverv. Anlægsgartner Gottlieb leverer alle løsninger inden for belægning og brolægning i Roskilde og omegn for virksomheder, kommuner, grundejerforeninger, boligselskaber, offentlige institutioner og bygherrer generelt.

Vi er vant til at samarbejde om produktion af udbudsmaterialer vedrørende belægning og brolægning med arkitekter, ingeniører, landskabsarkitekter o.a. relevante faggrupper.

Vi er glade for at yde rådgivning om valg af belægning, brolægning og om projektering på hele Sjælland. Anlægsgartner Gottlieb har professionelle meninger og kan bidrage med nye tanker og ideer.

Vi udfører både brolægning ved nybyggeri og tilbyder vedligehold af brolægning i Roskilde og omegn. Vi tilbyder alle slags brolægning f.eks. til parkeringspladser, indgangspartier, fortove, stier og andre gangsystemer.

Vi udfører brolægnings- og belægningsopgaver i natursten, beton, grus, asfalt m.m. I kan læse mere specifikt om vores asfaltbelægninger her…

En smuk brolægning er med til at skabe sammenhæng og har samtidig en vigtig funktion de steder, hvor vi kører og går. Vi laver belægninger, der er tilpasset jeres ønsker, og I kan altid få gode faglige råd om, hvordan brolægning og beplantninger bliver en harmonisk helhed.

Anlægsgartner Gottlieb A/S har gennem årene løst mange entrepriseopgaver herunder anlæg af ny brolægning i Roskilde. Kik gerne vores eksempler på brolægningsarbejde igennem for at se vores høje kvalitet.

Når I vælger Anlægsgartner Gottlieb til entrepriseopgaver vælger I en lokal for Roskilde, erfaren og ordentlig samarbejdspartner, som styrer projektet sikkert i alle detaljer.

Hver entrepriseopgave løses ud fra jeres ønsker og ideer, og vi supplerer med +15 års erfaring. Vi løser alle typer udendørs brolægningsopgaver og belægningsprojekter – store som små.

Privatkunder – Brolægning Roskilde

Anlægsgartner Gottlieb udfører brolægningsarbejde i Roskilde og på hele Sjælland for private. Vi udfører både brolægning ved nybyggeri og når din originale brolægning er udtjent, eller når du har lyst til at nyde sommersolen over Roskilde på en nyanlagt terrasse med smukke plane fliser, som er resultatet af godt håndværksmæssigt brolægningsarbejde.

Vi har hele tiden fokus på at realisere dine drømme og at:

  • Levere brolægning i god kvalitet
  • Levere brolægning til tiden
  • Levere brolægning til aftalt pris

Din brolægning designes og anlægges med udgangspunkt i brolægningens formål. Hvad skal din brolægning kunne? Skal din brolægning anvendes til indkørsel, terrasse eller jævn og fast belægning uden niveauspring til brug for kørestole?

Brolægning i Roskilde er ikke nyt for os. Anlægsgartner Gottlieb holder til i Skibby mellem Roskilde og Frederikssund og kommer ofte og gerne et smut til Roskilde. Her kan vi rådgive dig om underlag, materialer, udformning og farver på din kommende brolægning. Vi rådgiver dig professionelt om, hvilken brolægning du har behov for.

Vi måler op og sammen finder vi den bedste løsning med brolægning ud fra din smag, økonomi og dit funktionsbehov. Vi sørger naturligvis for, at grusbærelaget under din fremtidige brolægning passer til den belastningsgrad, din brolægning skal udsættes for.

Brolægningen kan f.eks. være granit, beton, klinker eller chaussésten eller du kan vælge en kombination af disse materialer. Tal med os, så finder vi sammen en løsning. Både du og vi er interesserede i, at du får en smuk og praktisk brolægning, der holder sig stabil i mange år. Vi vil også meget gerne rådgive dig om, hvilke planter der passer bedst i løsningen.

Vores brolæggere udfører brolægning i hele Roskilde og omegn, herunder Himmelev, Gundsømagle, Jyllinge, Lejre, Hedehusene, Trekroner, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Karlslunde med mere.

Ring til os og få et gratis tilbud på brolægning udført i Roskilde og omegn – eller bestil online her.
Anlægsgartner Gottlieb A/S er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol. Det er din garanti for brolægning i bedste kvalitet. Vi er også medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for overenskomstdækket arbejdskraft.

Få hjælp til:

– Brolægningsopgaver
– Nyanlæg og renovering af belægninger
– Jordarbejde
– Belægninger i byrum

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

    Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på tlr@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.