Gårdsanering og byrumsfornyelse

Anlægsgartner Gottlieb er specialister i at skabe levende og inspirerende by- og gårdrum, som indbyder til leg, rekreation og fordybelse. Vi udfører offentlige byfornyelsesprojekter og anlægger fællesarealer for blandt andet offentlige samt boligselskaber og -foreninger.

Kontakt os i dag, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde inden for gårdsanering og byrumsfornyelse.

Funktionelle og fremtidssikrede by- og gårdrum

Byfornyelse og grønne gårdmiljøer hænger tæt sammen med livskvalitet. Anlægsgartner Gottlieb hjælper med at omsætte beboeres drømme og ønsker til rekreative, grønne gårdhaver, der kan skabe nye fællesskaber og øget livskvalitet.

Vi har idéerne til byrum, som beboere kan bruge til ophold, leg og fordybelse – byrum, der kan fungere som oaser i det travle bybillede.

Vi etablerer udemiljøer, hvor der både er tænkt på brugen af området og på, hvordan regnvand kan håndteres – og måske bruges som en ressource.

Det vil sige fremtidssikrede løsninger, hvor både beplantning og belægninger er gennemtænkte og fagligt i orden.

Anlæg og pleje af gårdhaver – byfornyelse og gårdrenovering fra ende til anden

Som anlægsgartnere og entreprenører med mange års erfaring står vi både klar med indledende inspiration og idéer samt selve etableringen af jeres byrum. Med vores store ekspertise inden for kloakservice, kan vi ligeledes stå for at udtænke og etablere klimatilpassede byrum, som er gearet til at modstå skybrud og 10 års hændelser. g

Vi kan blandt andet bistå med:

Etablering af omfangsdræn
Skybrudssikring
LAR løsninger – lokal afledning af regnvand
Jord- og gravearbejde
Belægning
Beplantning
Ejendomsservice
Beskæring

Vi kan med andre ord stå for både det æstetiske og funktionelle, ligesom vi også kan tilbyde assistance til den efterfølgende vedligeholdelse. Dermed er I altid sikret både fremtidssikrede og funktionelle byrum, når I overlader opgaven i hænderne på Anlægsgartner Gottlieb.

Fra grå gård til grøn gårdhave – rekreative og rolige rum i byen

I dag bruger vi byrummene på en helt anden måde, end vi gjorde i første halvdel af 1900-tallet. I gamle var de centrale byområder, noget man flyttede fra – og baggårdene var grå, indelukkede og beskidte rottereder, som de færreste havde lyst til at opholde sig i. Det var ligeledes de færreste, der stillede krav til fornyelse af grå byrum – i stedet flygtede de ud i forstæderne, hvor der var højere til himlen, mere albuerum og grønnere miljøer.

I dag stiller vi derimod høje krav til vores byrum. Byrum skal være rekreative områder, hvor både børn og voksne har lyst til at opholde sig. Mørke og grå gårde hører fortiden til – grønne gårdhaver og rolige, rekreative rum i byen er fremtiden.

Hos Anlægsgartner Gottlieb står vores erfarne medarbejdere klar med både rådgivning og kyndig udførsel, hvis I vil have hjælp til at skabe mere tidssvarende by- og gårdrum.

Indhent tilbud på anlæg af gårdhaver og byrumsfornyelse

Vil I høre mere om, hvordan Anlægsgartner Gottlieb kan skabe inspirerende by- og gård for jer?

Kontakt os i dag, og indhent et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe jer med byrumsfornyelse og gårdhaverenovering.

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på tlr@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker