Asfalt reparation og jordarbejde i København
Anlægs- og entrepriseopgaver

Vi har over årene løst mange anlægs- og entrepriseopgaver, herunder asfalt reparation, jordarbejde m.m., for virksomheder, boligforeninger, ambassader, offentlige institutioner, kommuner m.fl. Vi har både maskinerne, materiellet og medarbejderne til at løse alle opgaver I skulle have behov for. Vi påtager os også hovedentreprisen, så vi står for hele dialogen med samtlige samarbejdspartnere, der er inde over opgaven.

Asfaltreparation og nyanlæg i København og omegn

En kold vinter kan være hård for asfalten, og hvis asfalten ikke giver efter ved den første vinter, vil den på et tidspunkt bukke under alligevel, med nogle lange vintre bag sig. Dette gælder naturligvis både kørebaner, legepladser, parkeringsområder, indkørsler osv., hvor det er nødvendigt med en sikker og jævn grund under køretøjer. Vi står klar til at reparere den ødelagte asfalt og anlægge nyt asfalt.

Jordarbejde i København

Som anlægsgartnerfirma løser vi alle jord- og muldopgaver i København og omegn. Vi er specialister i jordarbejde, og som autoriserede kloakmestre kan vi også stå for den del af entreprisen. Vi løser følgende typer af jordarbejde i København:

  • Bortkørsel af jord
  • Jordbundsprøver
  • Gravearbejde
  • Jordbearbejdning
  • Planering
  • Græssåning
  • Kloakarbejde

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Har du en specialopgave med asfalt?

​​Det kan ikke undgås, at asfalt bliver ødelagt over tid, og især en lang vinter kan være udfaldet for din asfalt, det er dog ikke til at sige hvor meget skade den tager, og derfor tilbyder vi at udføre din specialopgave inden for asfaltreparation, så du får præcis så meget hjælp, som du har behov for.

Derudover kan vi anlægge nyt asfalt, hvis du er i gang med et unikt projekt, hvor et område skal asfalteres, men hvor særlige krav også følger med i opgaven. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om vores evner inden for asfaltreparation og nyanlæggelse på tlf. +45 46 41 44 42 eller på mail@gartnergottlieb.dk.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv

nj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få en uforpligtende vurdering af jeres opgave

Vi giver altid gerne en vurdering på projekter og opgaver.