Autoriseret kloakmester i København og omegn

Anlægsgartner Gottlieb er et entreprenørfirma, der både håndterer anlæg af udendørsarealer og kloaksystemer. Når I vælger os til at løse jeres anlægsopgaver, kan vi stå for hele processen, fra etablering af kloak til haveanlæggelse bagefter.

Arbejde fra anlægsgartner og kloakmester efter jeres behov

Vores 50 medarbejdere står klar til at hjælpe jer og løse jeres opgave til fuld tilfredsstillelse. Vi har fokus på hårdt arbejde, flittighed og samarbejdet med vores kunder. Dette har gjort, at vi i dag har mange forskellige kunder fordelt over hele Sjælland og København. Vi arbejder for både private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Vi tager imod enhver kloakopgave

Anlægsgartner Gottlieb løser diverse kloakrelaterede opgaver som autoriseret kloakmester. Vores kloakarbejde indebærer blandt andet renovering eller nyanlægning af kloakker, Tv-inspektion og spuling samt forsikringsskader.

  • Tv-inspektion og spuling
  • Renovering af kloakker
  • Nyanlægning af kloakker
  • Drænarbejde og nedsivningsanlæg
  • Rottesikring
  • Forsikringsskader

Få den højeste kvalitet med Danske Kloakmestre

Anlægsgartner Gottlieb er medlem af Danske Kloakmestre og følger derfor den høje standard, der giver sikker og solid kvalitet. Ved at benytte dig af en autoriseret kloakmester, kan du regne med et holdbart resultat, som opnås under gode og kontrollerede forhold.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er vores speciale

​​Hvis du har brug for den rigtige hjælp til at løse en særlig kloakopgave, er Anlægsgartner Gottlieb svaret på din søgen. Vores medarbejdere inden for kloakservice har udarbejdet et utal af løsninger til kloakprojekter med bestemte forhold. De unikke forhold er velkomne udfordringer i vores øjne, og dem ønsker vi især at lære fra, så vi udvider vores erfaringer hele tiden. Vi tager også over ældre projekter, der har brug for særlige hensyn. Ring til os i dag på tlf. +45 46 41 44 42 eller skriv en mail til os på mail@gartnergottlieb.dk, og vi giver dig et uforpligtende tilbud på det kloakarbejde, du mangler.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise, erhverv

km@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice, privat

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Professionelle råd og vejledning med autoriseret kloakmester

Vi tilbyder altid professionelle råd og vejledning i forbindelse med udførelse af opgaver og afgivning af tilbud. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde som autoriseret kloakmester.