Snerydning i København – for erhverv og boligforeninger

København – byen fyldt med liv og glade dage. Men når sneen og isen lægger sig over byens gader og stræder, kan det blive en udfordring at færdes sikkert.

Det er her, vi, som jeres anlægsgartner i København kommer ind i billedet. Vi tilbyder en pålidelig og effektiv aftale om snerydning og saltning i København, så jeres virksomhed eller boligforening kan tage ansvar for jeres del af byen – selv på de mest smalle og ufremkommelige trafikårer i byen.

Det er faktisk ikke bare jeres ansvar, men det er påbudt ved lov, at I rydder gangbare arealer ved jeres ejendom inden kl. 07.00 i hverdagene og inden kl. 09.00 i weekenderne. I kan dog trygt overlade ansvaret til vores erfarne personale i stedet.

Hvad omfatter en aftale med snerydning hos os?

En aftale med Anlægsgartner Gottlieb om snerydning i København inkluderer typisk snerydning og saltning af fortove, gangstier og parkeringspladser alt efter jeres ønsker og behov.

Med vores vinterservice i København kan I trygt lægge jeres bekymringer om sagsanlæg og personskade på grund af isglatte veje bag jer. I kan trygt overlade arbejdet til os og få en bekymringsfri vinter i København.

  • Alt vinterservice og snerydning i København

Snerydning for erhverv i København

Vi har stor erfaring med snerydning for erhverv, boligforeninger og det offentlige i København. Vi forstår, at snerydning er en vigtig del af jeres virksomheds drift, så jeres medarbejdere, kunder, leverandører, beboere eller forbipasserende kan færdes sikkert på jeres arealer. Vores engagerede og erfarne team sikrer tilgængelighed og sikker færdsel på jeres gangbare arealer – selv i de mest udfordrende vejrforhold. I kan altid regne med at Anlægsgartner Gottlieb kommer jer til undsætning, når sneen kommer til København.

  • Saltning og snerydning i København

Tilbud på en aftale om saltning og snerydning i København

Anlægsgartner Gottlieb tilbyder skræddersyet aftale om saltning og snerydning i København til dig som privatperson eller til dig som virksomhed. Vi har stor erfaring med at holde storbyen farbar i vintermånederne og kan sikre, at byens besøgende ikke forhindre i at se den lille havfrue eller komme til Tivoli.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud, der tager højde for jeres specifikke behov og budget. Vi står altid klar til at hjælpe med at holde København farbar – uanset vind og vejr.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Driftsleder, vinterservice

Få et uforpligtende tilbud


Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over
det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjæl-
land, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet
og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Glostrup,
Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker