Gårdrumssanering

Smukke fællesområder, parker og udearealer året rundt

Hvis I gerne vil have udeområder, der fremstår smukke og i trivsel året rundt, så er det af stor betydning, at den valgte beplantning er gennemtænkt og nøje udvalgt ift. både lokale jordbunds- og lysforhold, og den ønskede funktion for området. Skal der fx anlægges særlige uderum med fokus på sociale fællesskaber eller tages specielle hensyn til den fremtidige vedligeholdelse.

Vi har stor erfaring beplantning af større arealer

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi mange års erfaring med at udvælge og gennemføre beplantning af større udeområder. Vores kunder tæller både boligforeninger, virksomheder, kommuner og offentlige institutioner. Når I vælger Anlægsgartner Gottlieb til en beplantningsopgave, så følger der solid ekspertise og viden med inden for beplantning og anlæggelse af større arealer. Vi sørger altid for, at beplantningen er omhyggeligt udvalgt og balanceret ift. både æstetik, funktion og praktik, og vi tager hensyn til lokale jordbunds- og lysforhold, udseende og fremtidig størrelse på den valgte beplantning.

Rådgivning med øje for detaljer og langsigtet planlægning

Der er mange forhold, der skal tages i betragtning, når et større område skal beplantes. Der skal vælges mellem de mange typer beplantning og det skal indtænkes om hjemmehørende planter skal anvendes. Det er vigtigt, at der tænkes langsigtet ift. hvor store de valgte beplantninger bliver, når de er fuldt udvoksede. De skal vælges, så de trives godt ift. de lokale jordbunds- og lysforhold, der gælder for området. Med den helt rigtige beplantning får I nogle udeområder, der fremstår velholdte og i trivsel året rundt.

Ekspertviden til specialopgaver inden for beplantning

Hos Anlægsgartner Gottlieb påtager vi os meget gerne specielle beplantningsopgaver, som kræver særlig ekspertise og viden om jordbundsforhold og bearbejdning. Det kan være skråninger, regnvandsbede, områder med traktose osv.

Anlægsgartner Gottlieb kan hjælpe jer med:

– Rådgivning og planlægning
– Jordanalyse og -forbedring
– Valg og sammensætning af planter
– Indtænkning af biodiversitet i projektet
– Nyplantning og såning
– Eftervanding af nyplantede buske og træer

Eksempler på beplantning til parker, offentlige arealer og fællesområder

 • Udlægning af rullegræs
 • Levende hegn og afskærmning
 • Stedsegrønne planter, buske og hække
 • Blomstrende buske og hække
 • Løgplanter
 • Blomster-, rosen- og staudebede
 • Slyng- og klatreplanter
 • Regnvandsbede og afvanding
 • Bunddække
Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på tlr@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker