Etablering af grønne arealer til erhverv

Haveanlæg, nyplantning og grønne arealer

Gennem de sidste 12 år har vi opbygget vores udbud af totalløsninger. Vi er specialister inden for etablering af haveanlæg og nyplantning, og vores dygtige medarbejdere står klar til at anlægge jeres udendørsarealer. Flotte grønne arealer giver virksomheden et tiltalende præg, og kan være med til at løfte humøret på arbejdspladsen.

Vi tilbyder eksempelvis:

  • Nyplantning og anlæggelse af komplette haveanlæg
  • Rådgivning om haveanlæg og nyplantning
  • Renovering af eksisterende haveanlæg, grønne arealer, parker m.fl.
  • Professionelt og moderne materiel sikrer høj kvalitet i alle opgaver

Rådgivning om haveanlæg og nyplantning

Vores rådgivere og medarbejdere er alle meget dygtige og erfarne, og de leverer altid høj faglig kvalitet. Dermed stræber vi altid efter at give kunderne højst mulig tryghed i aftalen med os. Uanset hvad behovet er, klarer vi opgaven - vi har en stor berøringsflade. Vi har fokus på hårdt arbejde, flittighed og dygtigt hårdværk. Vores kunder skal efterlades med en god oplevelse og et flot produkt.

Haveanlæg og nyplantning

Vi udfører gerne totalentreprise, når vi taler om haveanlæg og nyplantning for erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi står klar til at hjælpe jer lige fra rådgivningen og planlægningen af opgaven til selve udførelsen. Opgaverne består blandt andet af:

  • Optegning
  • Planlægning
  • Anlæggelse af grønne arealer
  • Planter buske, træer og blomster
  • m.fl.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgaver er intet problem

​​​​​​​​​​Vi løser alle former for opgaver i jeres udendørsmiljø - også de mere specielle eller dem, hvor I stiller særlige krav til udførelse eller materialer. Det tager vi som en ekstra udfordring. Netop derfor har vi nøje udvalgt en lang række specialiserede underleverandører, der kan leve op til ethvert tænkeligt krav til kompetencer, viden og kvalitet.

Så uanset om I ønsker natursten af materialer fra et bestemt stenbrud et eller andet sted i verden eller har særlige krav til præcision eller konstruktion, kan vi løfte opgaven og levere den til tiden til fuld tilfredshed.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv

nj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende og inspirerende dialog, og hør om jeres muligheder.