Nyt haveanlæg i København

Få anlagt en ny have foran din virksomhed eller private bolig sammen med Anlægsgartner Gottlieb. Vi tager os af alle de praktiske dele, så du blot behøver at beskrive din drømmehave og udvælge de perfekte materialer dertil. Dette hjælper vi naturligvis også med, idet vores rådgivning baseres på vores brede viden om faget og alle dets aspekter, såsom forskellige materialer, indretninger og tidsplaner samt fordele og ulemper ved hver mulighed.

Få den nødvendige rådgivning til et nyt haveanlæg

Nogle projekter kræver mere forberedelse end andre, dette kan både være pga. materialevalg, særlige forhold på grunden eller kreativ indretning, der giver grund til mere omtanke i forhold til udførelsen af projektet. Hos Anlægsgartner Gottlieb får du al den vejledning, som din nye have har brug for, uanset udfordringen.

Grundig etablering af dit haveanlæg

Vores specialister inden for haveanlæg, har mange års erfaring med etableringen af diverse typer af haveanlæg og kan give dig det bedste resultat. Vi sørger for at hjælpe dig frem til den rigtige løsning for dit udendørsareal, så du kan se dine idéer blive til virkelighed, når vi begynder på din nye have.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Dit haveanlæg er vores specialopgave

​​ethvert udendørsområde er vigtigt, både hvis det skal egnes til ofte at tages i brug eller hvis det er den pæne facade foran en bygning. Hvert formål har dog også sine egne behov og muligheder, og netop disse aspekter hjælper vi dig med at koble sammen med de visioner, du har for haven, så du ender med en have efter din smag, der samtidig opfylder de behov den skal. Derfor ser vi også hvert haveanlæg som unikke opgaver, der bedst løses gennem fokuseret vejledning og tilpassede løsninger. Udgangspunktet er, at dit haveprojekt er et særligt projekt.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv

nj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et tilbud på haveanlæg her

Kontakt Anlægsgartner Gottlieb og få et godt tilbud på et nyt haveanlæg eller renovering af det gamle.