Autoriseret kloakrådgivning i København

Anlægsgartner Gottlieb tilbyder råd og vejledning i forbindelse med kloakopgaver. Vi tilbyder kloak rådgivning til private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Det kan tit være svært at vurdere, hvad der er den rigtige løsning, hvis man f.eks. har problemer med vand i kælderen, tilstoppede afløb m.m. Vi står klar til at rådgive jer, så I får den bedste og mest optimale løsning, der passer til jeres behov. Vi har hjulpet mange husstande og virksomheder med professionelle råd og vejledning.

Kloakrådgivning tilbydes ved følgende typer af opgaver:

  • Kloakrenovering
  • Nyanlægning af kloakker
  • Drænarbejde og omfangsdræn
  • Nedsivningsanlæg
  • Tv-inspektion
  • Rottebekæmpelse
  • m.m.

Kloakrådgivning for private

Kloak rådgivning til private handler tit om tv-inspektion, kloakrenovering, ny anlæg af kloakker, omfangsdræn m.m. Vi hjælper jer til den bedste løsning!

Kloakrådgivning for erhverv og boligforeninger

Vi tilbyder også kloakrådgivning til virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Disse opgaver er tit mere komplekse og dækker over flere arbejdsområder som f.eks. entreprenørarbejde, kloakarbejde og anlægsarbejde.

Vores professionelle og uddannede medarbejdere står klar til at hjælpe jer.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Rådgivning til din specialopgave

​​Hos Anlægsgartner Gottlieb kan du få den rette vejledning til dit kloakprojekt, uanset om du skal have renoveret eller etableret et helt nyt kloaksystem, hjælper vi dig frem til muligheder, der matcher dine planer bedst. Vi kan give dig rådgivning fra start til slut og udføre alle stadier af arbejdet. På den måde behøver du ikke længere at tænke videre over dit kloakprojekt, når du overlader opgaven til os. Kontakt os i dag og få et suverænt tilbud på det kloakarbejde, du leder efter.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise, erhverv

km@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice, privat

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Kloakrådgivning

Hør mere om kloakrådgivning her