Vi tager os af din kloakering i København

Vores erfaring er især baseret på det arbejde vi har gjort i København, som har været med til at give os viden om diverse grene af kloakering, når vi har fundet løsninger på vidt forskellige opgaver. Vi arbejder med kloakopgaver i København og resten af det sjællandske, hvor vores autoriseret kloakmester kommer ud til både private og virksomheder. Her er et udsnit af nogle af de kloakopgaver, vi løser for vores kunder:

  • Almindeligt kloakarbejde, som indvendig kloakering
  • Tv-inspektion
  • Forsikringsskader
  • Spildevandsseparering
  • Omfangsdræn
  • Rottebekæmpelse
  • Ny-anlæg af kloak
  • m.fl.

Ny-anlæg af kloak

Når der bygges nyt, så skal der for det meste anlægges en ny kloak i forbindelse med byggeriet. Vi hjælper jer med den mest optimale løsning, når I skal have tilsluttet en ny kloak.

I disse år bliver presset på kloaknettet større og større. Flere steder er der behov for enten at renovere de eksisterende kloakker, eller helt udskifte de gamle kloakledninger. Som grundejer har man ansvaret for kloakken inden for sit skel.

Vi står klar til at hjælpe jer med at få lavet kloakken, så den kan klare det øgede pres. Vi hjælper fra start af med professionel bistand og rådgivning igennem hele processen.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Anlægsgartner Gottlieb løser specialopgaver

​​Vi kan lidt udover det sædvanlige og hjælper gerne med et specialprojekt, hvor der er brug for solid faglig viden og en ny tilgang af projektet. Med vores tætte kendskab til utallige af de nærliggende områder for kloakering, får du en helhedsløsning, som kan opfylde dine store visioner. Er dette samspil nødvendigt i forhold til dine planer, vil en samlet løsning også give et samlet resultat.

Så uanset om du mangler hjælp til at knække koden med et større projekt eller blot skal have løst en mindre kloakopgave, er du i de kyndigste hænder sammen med Anlægsgartner Gottlieb.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs kataloget

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kim Mundberg

Driftsleder - Kloakentreprise, erhverv

km@gartnergottlieb.dk

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice, privat

gj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Uforpligtende tilbud på nyanlæg af kloakker og almindeligt kloakarbejde

Kontakt os i dag og få et tilbud på den kloakopgave, du står overfor i din ejendom.