Professionel kloakservice

Har I brug for kloakservice, kan vores mandskab hos Anlægsgartner Gottlieb hurtigt rykke ud og løse enhver form for kloakproblemer. Vi har over 18 års erfaring med kloakservice til både virksomheder, offentlige institutioner, kommuner og boligforeninger i København og resten af Sjælland, og kan derfor også hjælpe dig – uanset hvilket problem du står overfor. Vores mandskab er alle uddannet og udfører derfor et top professionelt resultat – hver gang.

Kloakservice der stiller høje krav

Med klimaændringer og dermed øgede regnmængder, stilles der større krav til håndtering af regnvand i Danmark. Og det stiller selvfølgelig også krav til kloakløsninger – både spildevands- og regnvandsløsninger.

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi specialiseret os i at rådgive om alle typer af kloakopgaver. Vi holder os hele tiden opdateret på nyeste teknikker inden for kloakering. Derudover er al vores mandskab uddannet– og bliver hele tiden efteruddannet, så de altid er yderst kompetente, uanset hvilken opgave der skal løses.

Eksempler på opgaver:

Medlem af Danske Kloakmestre – din garanti for kvalitet og sikkerhed

Anlægsgartner Gottlieb er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre, hvilket er din garanti for, at vores kloakservice bliver udført til højeste kvalitetsstandard. Vi er desuden underlagt kvalitetskontrollen hos Bryggeriets Kvalitetskontrol. Bestil en kloakmester her. Hos os er du garanteret ærlighed, der giver dig ro i maven – uanset hvilken type opgave vi har med at gøre.

Derfor skal du vælge Anlægsgartner Gottlieb:

 • Vi har over 18 års erfaring med kloakservice til industri
 • Vores mandskab er alle uddannet til at løse den opgave de blive sat til.
 • Vi er autoriseret kloakmester
 • Vi er medlem af danske kloakmestre
 • Vi er underlagt kvalitetskontrol
 • Vi overholder altid vores aftaler
 • Vores mandskab er alle serviceorienteret med mål om at give dig en god oplevelse

… og så er vi selvfølgelig fleksible ift. ændring i ønsker mv., så du er garanteret, at få det bedste resultat.

Få et sikkert drænsystem

Der bliver i dag stillet større krav til drænsystemer, grundet ændret klima og grundvand. F.eks. bliver flere kældre brugt til beboelse, hvilket betyder, at kælderrum skal kunne opvarmes med deraf følgende mulighed for kondensudvikling. Der kan også være tale om for store mængder af overfladevand som ønskes bortledt. Der er kommet forskellige LAR- løsninger, hvor regnvand kan afledes på egen matrikel, på trods af dårlig jordbund eller høj grundvandsstand.

Hos Anlægsgartner Gottlieb kan vi anlægge regnvandsbede, faskiner, små havedamme, som samtidigt laves naturskønt og enten får fordampet eller nedsivet regnvandet over et større område. Disse løsninger kan også kombineres med et grønt tag. For at sige det kort – mulighederne er mange, og vores mandskab står klar til at vejlede dig på bedst mulig vis.

  Læs vores Kloak brochure her

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

   Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

   Hvordan udføres kloakservice?

   Alt efter hvilken kloakopgave der skal udføres, stiller vi med det rette mandskab til at løse nøjagtig din opgave. Med over 150 ansatte har vi specialister til at at klare alle typer opgaver med høj professionalisme. Vi har de rette udstyr der skal til både at udbedre kloaksystemet, men også samtidig efterlade udendørsarealet smukt og fejlfrit.

   Dét kan vi, fordi vi helt unikt har samlet alle professioner under samme tag, så du ikke behøver have fat i flere forskellige fagfolk for at opnå et perfekt resultat.

   Som en sikkerhed for at jeres kloakproblemer bliver håndteret korrekt, anbefaler vi altid en tv-inspektion, som skal være med til at afklare, hvori problemet ligger– samt være udgangspunkt for planlægning af forløbet. Det er samtidig din sikkerhed for, at vi ikke påbegynder nogen udgravninger, uden at det nødvendigt.

   Kombiner kloakservice med en plan for udendørsanlægget

   Skal du have udført en kloakopgave kræver det ofte en del arbejde på udendørsarealerne. Vælger du Anlægsgartner Gottlieb til at udføre opgaven, er du garanteret, at vi sørger for, at skaderne efter alt gravearbejdet bliver udbedret med høj professionalisme, der sikrer dig et smukt resultat.

   Det kræver nemlig en baggrundsviden inden for gartnerfaget, for at opnå et resultat der ikke behøver efterfølgende restauration og yderligere arbejde. En baggrundsviden vi hos Gartner Gottlieb besidder, og har over 18 års erfaring med.

   Kombiner kloakservice med anlægsarbejde

   Kloakrenovation er ofte et omfattende stykke anlægsarbejde, hvor fortove, gulve og græsarealer omkring kloakledningerne graves op, og vandtilførslen skal lukkes i længere perioder. Det kan skabe store udfordringer for beboere i boligforeninger eller for virksomhedens daglige drift. Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi både ekspertisen og det rette udstyr til at løse opgaven fra start til slut.

   En af de mest hyppige årsager til forstoppelse i kloakken er rødder og aflejringer, der stopper kloakken til.

   Rødder fra træer og buske kan med lethed arbejde sig ind i rørene, og små rodspidser kan ofte skabe aflejringer, hvilket ødelægger gennemstrømningen af spildevandet i røret. Med vores vanddrevne rodskærer kan vi skære rødder og aflejringer væk. Det sker med en tv-inspektion, så vi kan se præcis hvor problemet er og begrænse både følgeskader og tiden.

   Fugtsikring af kælder

   Kloakservice for industri og virksomheder på hele Sjælland

   I forbindelse med kloakservice kan vi tilbyde:
   • Etablering af kloaksystem og rørledninger
   • Opgravning og renovering af kloaksystem
   • Etablering af dræn og regnvandsbede
   • Genetablering af belægning, herunder asfaltarbejde og brolægning
   • Projektering og rådgivning af totalentreprise for anlægs- og kloakopgaver
   • Serviceaftale på rottespærre.

   Miljø:
   Når vi udfører vores arbejde, er det vigtigt for os at overholde gældende lovkrav samt brancherelaterede regler. Vi forsøger at påvirke miljøet mindst muligt ved brug af miljørigtigt værktøj og materiel, og vi kører i miljørigtige biler. Desuden tilskynder vi vores medarbejdere og samarbejdspartnere til at agere miljøbevidste.

   Anlægsgartner Gottlieb er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre, hvilket er din garanti for, at vores kloakservice bliver udført til højeste kvalitetsstandard. Vi er desuden underlagt kvalitetskontrollen hos Bryggeriets Kvalitetskontrol. Bestil en kloakmester på Sjælland – kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

   Medlem af Danske Kloakmestre – din garanti for kvalitet og sikkerhed.

   Ring +45 46 41 44 42 eller kontakt os her.

   Projekter og referencer – Kloakservice

   Michael Thrysøe
   Michael Thrysøe
   Produktionsleder – Entreprise

   Sjælland

   Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

   +45 46 41 44 42

   Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

    Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.