Punktrenovering

Vi ved, at klimaændringerne i de kommende år vil give udfordringer for kloaksystemerne, fordi der vil komme mere og kraftigere regn. Vi ved også, at der ikke er nogle enkle, hurtige eller billige løsninger på problemet. Hvis dine kloakrør er utætte eller er beskadigede, vil du opleve store gener i forbindelse med de kraftige regnbyger, som forudses. Derfor er det en fordel at tale med en kloakmester hvis du oplever forstoppelser, små ændringer i kloakken som mærkes i køkken eller baderum. Kontakt endelig Anlægsgartner Gottliebs kloakmester, hvis du ønsker rådgivning eller et tilbud på en konkret opgave.

Hvad er punktrenovering af kloak?

Når der er tale om mindre skader på en kloakledning, kan man nøjes med at udføre en punktrenovering. Ved en punktrenovering, trækker man en ballon helt ind til det defekte sted i ledningen. Rundt om ballonen sidder et stykke væv og når ballonen blæses op til fuld størrelse, som er ledningens diameter, til sidst fastgøres vævet på det defekte rør. Derefter kan ballonen fjernes og kloakken er nu i orden.

Beskadigede kloakledninger kan være svære at komme til, da de ligger nedgravet. Med punktrenovering kan vi i de fleste tilfælde renovere kloakken uden at skulle grave kloaknettet op – og samtidig holde omkostningerne nede.
For at du kan være helt sikker på arbejdets omfang og for at undgå unødige komplikationer undervejs, udfører vi først en TV-inspektion. Vi kan med en TV-inspektion af kloakken nemt og hurtigt identificere årsagen og give et overblik over omfanget af en skade. Efterfølgende kan vi gå i gang med at udbedre skaden og med en kloak tv-inspektion også hjælpe med dokumentation overfor dit forsikringsselskab.

Ved mindre skader på fx kloakledninger kan man nøjes med en punktrenovering, hvor man kun laver reparation på netop det beskadigede sted.

Typiske punktrenoveringsopgaver:

Rørbrud på:
Regn- og spildevandsledninger
Drænrør
Faldstammer m.v.

Indtrængning af:
Rotter
Rødder
Vand

Afblænding af:
Stikledninger

 • Strømpeforing og punktrenovering af kloak
 • Strømpeforing på Sjælland
 • Strømpeforing

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Strømpeforing

  Andre renoveringsopgaver:
  Dårlige rørsamlinger – eller forskudt samling
  Rørtætninger
  Utætte vandledninger
  Ventilationskanaler m.m.

  Oplever du ovenstående symptomer eller skader, så gælder det om at handle med det samme. Ved en hurtig eksekvering sikre man at omfanget af skaden minimeres og omkostningerne holdes nede.

  Så vil spildevandet fra køkken, badeværelse og lignende ikke løbe i kloakken, kan stikledningen til din ejendom være tilstoppet. Hvis der er gentagne forstoppelser, kan det skyldes, at stikledningen er defekt. Kontakt da Anlægsgartner Gottliebs autoriserede kloakmester, der kan undersøge stikledningen.

  Inden vi laver en punktrenovering, spuler vi først røret rent ved hjælp af en slamsuger eller spulevogn. Dernæst fører vi en polyesterslange gennemvædet i silicat, epoxy og harpiks ind i røret ved hjælp af luft. Til slut fører vi en oppustelig luftslange ind i røret og fylder den op med luft, så blandingen kan sætte sig på kanten af røret og hærdes. Når denne proces er gennemført, får du et rør, der er så godt som nyt.

  Prisen på en punktrenovering

  En af fordelene ved at vælge en punktrenovering er, at det er en mindre og mere smidig reparation af kloakken. Det kræver ikke at gulvet eller fliserne ude i haveanlæg skal brydes op eller fjernes. Det hele kan håndteres via en brønd eller et sted på kloaknettet, hvor kloakledningen kan tilgås.

  Derfor er opgaven mindre omstændig og klart mere omkostningsvenlig. Prisen på punktrenovering af kloak afhænger naturligvis af opgavens omfang. Du kan altid få et uforpligtigende tilbud på en opgave.

  Specialister og kompetente kræfter

  Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi en kloakmester afdeling, som er specialister på området og du får derfor de mest kompetente kræfter til din opgave.

  Har du spørgsmål vedrørende punktrenovering eller andre opgaver, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 46 41 44 42. Du kan også sende os en mail med dine spørgsmål eller en forespørgsel på en konkret opgave til mail@gartnergottlieb.dk

  Projekter og referencer – Punktrenovering

  Michael Thrysøe
  Michael Thrysøe
  Produktionsleder – Entreprise

  Sjælland

  Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

  +45 46 41 44 42

  Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

   Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.