Strømpeforing

Hvad er strømpeforing af kloak?

Ved strømpeforing skaber vi et nyt rør i den eksisterende kloak uden at grave i det omkring liggende jord. Metoden er både hurtig og effektiv, og giver ledningsnettet en solid beskyttelse mod blandt andet trærødder og rotter.
Selve teknikken bag strømpeforing er, at vi renoverer beskadigede kloakker med en strømpe af epoxy, der skaber et nyt rør i den eksisterende kloak. Strømperne udvider og tilpasser sig, i takt med at rørenes dimensioner er større eller mindre. Korrekt udført strømpeforing har lang holdbarhed og beskytter effektivt kloakledningen mod rotter og trærødder.

Inden vi laver en strømpeforing, spuler vi først røret rent ved hjælp af en slamsuger eller spulevogn. Dernæst fører vi en polyesterslange gennemvædet i silicat, epoxy og harpiks ind i røret ved hjælp af luft. Til slut fører vi en oppustelig luftslange ind i røret og fylder den op med luft, så blandingen kan sætte sig på kanten af røret og hærdes. Når denne proces er gennemført, får du et rør, der er så godt som nyt. Vi arbejder med denne teknik i alle rør fra Ø 70 til Ø 350mm.

En strømpeforing kan gennemføres fra brønd til brønd eller i stikledninger, som går ind i bygninger, uden efterfølgende reetablering af overfladebelægninger. Det er en genial løsning ved kloakledninger, der er ledt under bygninger eller under haveanlæg.

Strømpeforing af slidte og beskadigede kloakledninger

Beskadigede kloakledninger kan være svære at komme til, da de ligger nedgravet. Med strømpeforing kan vi i de fleste tilfælde renovere kloakken uden at skulle grave kloaknettet op – og samtidig holde omkostningerne nede.

For at du kan være helt sikker på arbejdets omfang og for at undgå unødige komplikationer undervejs, udfører vi først en TV-inspektion. Vi kan med en TV-inspektion af kloakken nemt og hurtigt identificere årsagen og give et overblik over omfanget af en skade. Efterfølgende kan vi gå i gang med at udbedre skaden og via en kloak tv-inspektion også hjælpe med dokumentation overfor dit forsikringsselskab.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  PUNKTRENOVERING

  Hvad er en TV-inspektion?

  En TV-inspektion er en moderne, sikker og effektiv måde at undersøge kloaksystemer på. Man fører ganske enkelt et kamera ind i kloakledningen og kan på den måde undersøge de indvendige vægge af røret. Metoden bruger vi, når vi har mistanke om brud på kloakledninger, ved rotteangreb, ved tilbagevendende problemer med afløb eller tilstoppede rør.

  Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi som autoriseret kloakmester stor erfaring med tv-inspektion af kloak og rørledninger af alle typer – det er din sikkerhed for høj faglighed og godt udført arbejde. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

  Forebyg skader på kloakledninger

  Vil jeres boligforening gerne vil forebygge kloakskader? Så er der nogle tegn, I kan holde øje med. Der kan være skader på kloakken, hvis I oplever tilbagevendende problemer med rotter, eller kloakledninger, der bliver ved med at stoppe til. Rørenes alder bør også tages i betragtning.

  Det er altid godt at være på forkant, for kloakskader kan være lumske og svære at opdage, før det er for sent. Det kan derfor være en god investering at få lavet en forundersøgelse, så I får overblik over tilstanden og kan planlægge renovering i fremtiden. Risikoen for pludseligt opståede skader på kloakken sænkes væsentligt og I kan sætte penge af på forhånd i budgettet.

  Har du brug for rådgivning vedrørende stømpeforing af kloak, rør og faldstamme, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Telefon 22499118 og på mail Kim Mundberg.

  Strømpeforing af ventilation, faldstammer og gulvafløb

  Som autoriseret kloakmester kan vi udføre strømpeforing af faldstammer, ventilationskanaler og gulvafløb. Ligesom ved foring af kloakker, anvendes samme effektive metode i kanalerne på henholdsvis faldstammer, gulvafløb og ventilationssystemer. Anlægsgartner Gottlieb har flere års erfaring og de rette maskiner, derfor er du sikret et arbejde af høj kvalitet, så kanalerne hurtigt bliver tætte og funktionsdygtige igen.

  Minimale gener
  Vi kan renovere faldstammer og kloaksystemer uden nedbrydning af vægge, ophugning af gulve, fjernelse af skabe, omlægning af eksisterende installationer eller opgravning. Det betyder, at du slipper for byggerod. Strømpeforing sikrer en ukompliceret og hurtig renovering med minimale gener for bygningens brugere eller virksomhedens drift.

  Eksempler på opgaver:
  • Strømpeforing fra brønd til brønd
  • Strømpeforing i stikledninger
  • Punktrenovering af kloak og rør

  Har du ikke har behov for renovering af det komplette afløbssystem eller længere rørstræk, og har du kun lokale rørbrud eller forskudte samlinger, så monterer vi i stedet en partliner. En partliner er en lokal reparation, som er hurtig at montere, har samme styrke som en strømpeforing og har lave omkostninger set i forhold til en opgravning.

  Projekter og referencer – Strømpeforing

  Michael Thrysøe
  Michael Thrysøe
  Produktionsleder – Entreprise

  Sjælland

  Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

  +45 46 41 44 42

  Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

   Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.