Privathaver

En flot og nyetableret privathave sætter hyggelige rammer for udendørsoplevelser og spreder masser af glæde i hverdagen. Få derfor inspiration og professionel hjælp til at designe din have hos os i Anlægsgartner Gottlieb A/S.

Med vores hjælp til din privathave får du:

 • Nyetablering af haver
 • Etablering af nyanlæg
 • Renovering af haveanlæg
 • Nedgravning og montering af luksuspools fra danske Berle Pool + Spa
 • Vejledning og rådgivning om alt fra planter til udførsel af det komplette have- eller parkanlæg
 • Mulighed for hjælp af havetegner eller landskabsarkitekt til haveanlægget
 • Totalløsninger – én samlet løsning der er tilpasset kunden

Vi praler gerne af at have nogle af fagets dygtigste og mest kompetente anlægsgartnere, men vi ser os ikke for gode til også at have samarbejde med dygtige landskabsarkitekter, som kan hjælpe os med din opgave, hvis det har interesse.

Vi udfører gerne specialopgaver, der ikke lige fremgår ovenfor, og derudover har vi et stort fokus på den gode kontakt mellem kunde og medarbejdere. Så sikrer vi en hurtig og effektiv løsning på din have og overholder den aftalte tidsplan. Vi er meget løsningsorienterede.

Vi tager de store opgaver – men også gerne de små

Når der er brug for hjælp til privathaven, er det ikke altid i form af store og uoverskuelige projekter. Det kan nogle gange også blive til et stort problem med de små vedligehold af haven, så derfor tager vi os naturligvis også af mindre opgaver.

Vi hjælper blandt andet med følgende mindre opgaver:

 • Reetablering af haver
 • Udskiftning og opretning af belægninger
 • Plantearbejde
 • Reetablering af græsplæner
 • Vedligeholdelse og vejledning til vedligeholdelse i dagligdagen
 • Græsslåning, lugning af bede og træfældning
 • Omlægning eller udvidelse af bede og belægning

Brug for hjælp til eksklusivitet?

Privathaver indeholder mange forskellige former, og derfor er der også flere forskellige muligheder for dig og anlægningen af din have. Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S betyder det derfor, at vi også kan hjælpe dig med den mere eksklusive privathave af slagsen.

 • Gartnerfirma
Se vores brochure – klik her

Vi kan f.eks. hjælpe dig med disse større haveanlæg:

 • Projektering og udførsel af Liebhaver-have med sans for detaljer og luksuriøse løsninger.
 • Udførelse af designerhaver.
 • Etablering af belægninger, i alle materialer.
 • Mulighed for samarbejde med dygtige landskabsarkitekter og havedesignere.

Via dialog og rådgivning styrer vi projektet fra idé til færdigt anlæg. Du kan altså læne dig afslappet tilbage og se til fra sidelinjen, hvis det er det, du ønsker.

Før og efter billede

Før Efter

Service og vedligehold af haver

Vi kan også hjælpe dig med det generelle vedligehold af din privathave. Beskæring, lugning og hækkeklipning er hver især måske ikke de største problemer, men mange bække små gør en stor å, siger man – og sammenlagt kan de hurtigt blive en byrde. Det kan også være, at havearbejde simpelthen bare ikke er dig. Uanset tilfældet står vi i hvert fald klar til at hjælpe.

Står du og skal til at sælge din ejendom, kan vi også gøre haven salgsklar. Salg af hus og ejendom indeholder mange ting at holde styr på, og derfor kan man hurtigt glemme vedligeholdet af privathaven – særligt når man ikke skal benytte sig af den længere. Det er dog en vigtig del i salget af din ejendom, at haven er i top til fremvisningen, fordi den ofte udgør en stor del af helhedsindtrykket.

Konsulentarbejde

Hvordan skal haven se ud? Har du en skrænt, der skal ændres? Vil du have vand i haven? Hvilken belægning er bedst? – og hvilke planter egner sig i netop din have?

Spørgsmålene kan være mange i anlægningen af ens private have, og derfor tilbyder vi også at indtage rollen som konsulent. Så kan vi vejlede og rådgive dig om mulighederne og begrænsningerne for lige netop din have.

Vores konsulentarbejde kan blandt andet indeholde:
Gennemgang af haven
Udarbejdelse af forslag til haven – evt. skitser og planteplaner
Vejledning til haven og dens mulige problemer
Generelle råd og vejledning til pasning af haven

Vi kan hjælpe med kreative ideer og de rigtige dimensioner, fordi vi har anlagt privathaver i alle størrelser gennem de seneste 15 år. Anlægsgartner Gottlieb A/S har med andre ord erfaringen og den rigtige ekspertise til at skabe præcis den have, du drømmer om. Du får al den vejledning, du har brug for, og mangler du inspiration, er du kommet til det rette sted.

Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb A/S på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mso@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud


  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mso@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker