Anlæg af græsplæne ved såning & rullegræs

Har du brug for græs, måske til reparation af en gammel græsplæne eller til at anlægge en helt ny – så har Anlægsgartner Gottlieb den perfekte løsning til dig uanset om du foretrækker rullegræs eller såning.

Uanset hvilken løsning du ønsker, så har vi hos Anlægsgartner Gottlieb mange års erfaring med diverse opgaver inden for græsudlægning og såning.

Ring til os i dag på  +45 46 41 44 42 eller kontakt os her.

Anlæg af græsplæne ved nybyggeri

Ved nybyggeri anbefaler vi at der udføres grubning af jorden inden græsplænen anlægges. Dette skyldes, at jorden bliver kompakt og sammenpakket efter arbejde med store maskiner og opbevaring af byggematerialer på grunden. Hårdt sammenpakket jord forhindrer nedsivning af vand samt at planterødder kan trænge dybere ned i jorden.

Grubning af jorden gøres således for at løsne jorden i dybden og sikre at din græsplæne har de bedste vækstbetingelser. Grubning anbefales både ved rullegræs og såning af græsplæne.

Udlægning af rullegræs

Rullegræs er ekstremt holdbart og har mange fordele i forhold til selv at så sit græs. Det er hurtigt og nemt at etablere, og man har på ingen tid en flot og ukrudtsfri græsplæne. Vi både sælger og lægger rullegræsset. Det kunne ikke være nemmere.

Hos anlægsgartner Gottlieb udfører vi anlægsopgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner. Ingen opgaver er for store.

Kontakt os på  +45 46 41 44 42 eller kontakt os her.

Få hjælp til:

– Almindelige græsplæner – lægning af rullegræs
– Reparation af græsplæner
– Omlægning af eksisterende plæner
– Græstage

Jordforbedring i haven

Hvis du oplever at din havejord er af dårlig kvalitet, mangler muld eller er meget lerholdig, anbefaler vi en jordforbedring. Ved muldmangel blander vi det øverste jordlag med ny muldjord og sand for at skabe fornyet næring og dræn til den efterfølgende græsplæne. Har du en meget lerholdig jord, så anbefaler vi ligeledes at jorden forbedres med muld og sand for at skabe dræn og optimale vækstbetingelser.

Eksempler på opgaver:

 • Boldbaner
 • Rullegræs til gårdhaver
 • Rullegræs til udstilling og messer
Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud


  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mso@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Vinterservice

  Super god service.

  Nordisk Erhvervs Partner, 2730 Herlev

  Vedligehold af grønne arealer

  Der er blevet udført alt hvad der er aftalt til prisen, der har været en god dialog og sparring omkring projektet.
  Jeg kan kun anbefale dem og vi/jeg vil helt sikkert benytte dem igen til anden opgave.

  G/F Ådalen, 4000 Roskilde

  Undersøgelse og renovering af kloak

  Gartner Gottlieb udførte et større projekt om undersøgelse af vores kloakers tilstand vha. tv-inspektion, og med efterfølgende renovering af kloakerne. Et kompliceret projekt med mange ejerforeningen involveret. de holdt overblikket og afsluttede arbejdet i fin stil.

  Gårdlauget Lipkesgården, 2100 København Ø

  Udvendige havevedligeholdelse

  Når det er den samme persom kommer hver gang, er det godt, en som er fortrolig med haven og de ønsker jeg har.

  Birgit & Hans Wied Iversen, 3630 Jægerspris

  Omlægning af bed

  Jeg har fået det flotteste bed med god vejledning af Ulrik Gartnerne, der var her, arbejdede ihærdigt og gav bare så meget ekstra uden merbetaling. De har efterfølgende brugt tid på, at komme forbi og se bedet, af ren interesse. Giver Gottlieb mine bedste anbefalinger.

  Heidi Bjørklund, 4000 Roskilde

  Udvendige haveanlæg

  God service og godt arbejde.

  Bent Bugge Krogsnæs, 3650 Ølstykke

  Hækklipning

  Kvikke og hurtigt opfattende medarbejdere, som ikke klager sig trods ekstrem varme og fysisk arbejde.

  Karen Thorgaard, 4000 Roskilde

  Anmeld Håndværker