Anlæg af græsplæne ved såning og rullegræs

En flot og velplejet græsplæne giver både et godt førstehåndsindtryk til besøgende og forbipasserende og betyder samtidig meget for det generelle helhedsbillede af din grund. Det kan være et omfattende projekt at skulle reparere en gammel græsplæne eller anlægge en helt nyt. Derfor tilbyder Anlægsgartner Gottlieb at varetage anlægningen af jeres nye græsplæne ved både såning og rullegræs.

Hvis I er interesseret i at høre nærmere om muligheder for en flot og velplejet grøn græsplæne, er I velkomne til at ringe på +45 46 41 44 42 via vores kontaktformular.

Den rette græsplæne til de rette forhold

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi både stor erfaring med reparation af gamle og slidte græsplæner samt anlæg af helt nye græsplæner. Derudover kan vi rådgive om valg af græssort efter behov.

Skal græsplænen for eksempel være velegnet til solrige eller skyggeforhold? Skal den kunne tåle boldspil og legende børn eller blot være præsentabel? Eller vil I gøre noget for biodiversiteten og havens insekter og etablere en blomstereng fremfor en traditionel græsplæne?

Vi hjælper jer med at vælge den rette græsplæne til de rette forhold.

Anlæg af græsplæne ved nybyggeri

Når I vælger Anlægsgartner Gottlieb som jeres samarbejdspartner til anlæg af jeres nye græsplæne, vil I altid kunne forvente sparring og rådgivning angående hvilken type græs, der egner sig bedst.

Hos Anlægsgartner Gottlieb bliver I mødt af et hold erfarne, effektive og tillidsfulde gartnere, som lægger jeres nye græsplæne med omhu og præcision. Hvis I endnu er i tvivl om, hvilken type græs som egner sig bedst til jeres grund, hjælper vi gerne med at vurdere dette.

Få hjælp til:

Hos Anlægsgartner Gottlieb er vi eksperter i anlæg, reparation og vedligeholdelse af græsplæner. Derfor tilbyder vi at udføre en lang række forskellige opgaver indenfor både nye græsplæner og forbedringer af gamle. Vi håndterer opgaver af alle størrelser, og der er ingen opgave, som er for kompleks til os.

Vi tilbyder bl.a.:

– Rullegræs på almindelige græsplæner
– Reparation af græsplæner
– Omlægning af eksisterende plæner
– Blomsterenge

Udlægning af rullegræs

Der er mange fordele ved at benytte rullegræs i forhold til selv at så sit græs. Rullegræs er helt simpelt græs, som man ruller ud. Græsset er ekstremt holdbart, og det vil på forhånd være vokset med en god længde, hvilket resulterer i en færdig græsplæne på ingen tid.

Det er en hurtig og nem måde at etablere en ny flot og ukrudtsfri græsplæne på. Vi tilbyder både at sælge og lægge rullegræsset, så I slipper for besværet.

Eksempler på opgaver:

 • Boldbaner
 • Rullegræs til gårdhaver
 • Rullegræs til udstilling og messer

Jordforbedring i haven

Det kan være en god ide at anvende en jordforbedring i haven, hvis I oplever, at jeres havejord er af dårlig kvalitet, mangler muld eller er meget lerholdig.

Ved muldfattig jord blander vi det øverste jordlag med ny muldjord og vand for at skabe fornyet næring og dræn, hvilket giver gode den nye græsplæne gode vækstbetingelser.

Ved lerholdig jord anbefaler vi, at jorden forbedres med muld og sand, hvilket skaber dræn og optimale vækstbetingelser.

Eksempler på opgaver:

 • Boldbaner
 • Rullegræs til gårdhaver
 • Rullegræs til udstilling og messer
Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud


  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mso@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker