Gartner til haveservice og vedligeholdelse af have

En flot og velplejet have er essentiel for at give et godt førstehåndsindtryk til gæster og besøgende. Vedligeholdelse af have og grønne områder er dog et omfattende og kontinuerligt projekt, som kræver både tid og kræfter.

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi stor erfaring med at varetage service og vedligeholdelse af haver året rundt. Kontakt os på +45 46 41 44 42 eller mail@gartnergottlieb.dk for et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af jeres grønne områder.

Serviceaftale med professionel gartner

Vi tilbyder at varetage alle former for service og vedligeholdelse af jeres have og grønne områder. Når I benytter Anlægsgartner Gottlieb som jeres gartner, kan I vælge at gøre dette gennem en fast serviceaftale. Her aftaler vi i fællesskab en pris på forhånd, samt hvilke opgaver der skal indgå i jeres aftale. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor der er mulighed for at tilpasse opgaverne efter jeres ønsker og behov.

En serviceaftale indeholder et abonnement med en månedlig betaling over 7-12 måneder, hvor vores dygtige og professionelle teams varetager de aftalte opgaver med omhu. Med en serviceaftale hos Anlægsgartner Gottlieb er I altid sikret pæne og velplejede grønne arealer, ligesom I er garanteret en ansvarlig og professionel samarbejdspartner, som lægger vægt på klar og gennemsigtig kommunikation. Vi sætter en dyd i at udføre et tillidsfuldt og ordentligt arbejde, hvor I kan forvente stabilitet og overholdt aftaler.

 • Gartnerfirma
Kontakt os

Få hjælp til:

Hos Anlægsgartner Gottlieb tilbyder vi hjælp til en lang række opgaver hvad angår service og vedligeholdelse af haver og grønne arealer – ingen opgave er for kompleks til os, og vi håndterer projekter i alle skalaer. Vi er altid fleksible og sørger for at have plads og råderum til særlige opgaver, som kræver at blive behandlet med det samme.

Når vi varetager vedligeholdelsen, tilbyder vi bl.a.:

– Vedligeholdelse af haver, planter, etc.
– Pasning af grønne områder
– Fast serviceaftale

Alt i haveservice

I får en løsningsorienteret samarbejdspartner, som står klar til at rådgive jer gennem hele processen, når I vælger Anlægsgartner Gottlieb til at varetage jeres have.

Eksempler på opgaver:

 • Beskæring og trimning
 • Klip af hæk
 • Pasning af bed
 • Græsslåning
 • Beskæring og trimning

Dette er blot et udpluk af de opgaver, vi udfører. Ønsker I hjælp til opgaver, som ikke er på listen, er I velkommen til at kontakte os for en løsning på dette.

Jeres gartner på hele Sjælland

Anlægsgartner Gottliebs gartnere udfører vedligeholdelse på hele Sjælland. Kontakt os i dag for et skræddersyet, grundigt og uforpligtende tilbud på jeres opgave. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis I har behov for sparring eller rådgivning angående pleje af jeres have.

Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på md@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker