Serviceaftaler, der sikrer et flot udendørsmiljø året rundt.

Et flot udendørsmiljø er ikke noget, der kommer af sig selv. Det kræver vedvarende tilsyn, pleje og vedligeholdelse. I kan trygt overlade jeres grønne områder og udendørsarealer til os. Så sørger vi for, at de altid fremstår flotte og velholdte.

Udendørsmiljøet er jeres ansigt udadtil. En aftale med Anlægsgartner Gottlieb sikrer jer veltrimmede og indbydende udeområder, som I kan være stolte af at vise frem.

En aftale tilpasset jeres behov

En aftale med os starter altid med en grundig gennemgang af jeres behov og ønsker samt en efterfølgende rådgivning. Her hjælper vi jer med at sætte de perfekte rammer for vedvarende grøn trivsel af jeres udeområder. I fællesskab finder vi frem til den helt rigtige service aftale, som bygger på lige præcis jeres behov. Driftsplanen tilpasses selvfølgelig løbende i forhold til årstiderne.

Det skal være nemt og trygt

Vi tilbyder fornuftige fastprisaftaler til virksomheder, foreninger, regioner og kommuner. Aftalerne fungerer som et abonnement med en fast månedlig betaling over 7-12 måneder. Det betyder, at vores medarbejdere sørger for, at opgaven løses som aftalt. For os er det helt afgørende, at vi er en leverandør, I kan regne med!

En vedligeholdelsesaftale kan fx omhandle:

• Service af grønne områder, indgangspartier, parkeringsanlæg, gårdanlæg og parker
• Trimning af stier og gangarealer
• Klipning af hæk
• Pasning af planter, bede og beplantning
• Fejning og oprydning, f.eks. affald og ukrudtsbekæmpelse

Når I indgår en aftale med os, kan i regne med, at det altid er kompetente og dedikerede fagfolk, der vedligeholder jeres grønne områder. Vi har en bred vifte af forskellige faggrupper, så vi kan sammensætte det helt rigtige team uanset opgavens omfang.

  • LAR løsninger

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

    Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.