Snerydning i København

Bliv klar til vinterens sne og glatføre med anlægsgartner Gottlieb. Lad os stå for snerydning og saltning, så alle befærdede arealer til og fra bygningerne er sikre at færdes på i vintertiden. Husk at I som offentlig institution eller som virksomhed altid har ansvaret for, at veje, stier og fortove hen til bygningerne er ryddet for sne og sikre at færdes på, når det er vinter.

Få derfor hjælp til vinterservice af anlægsgartner Gottlieb. Vores medarbejdere har mange års erfaring med snerydning og saltning.

Din pligt med snerydning

Ved du, at det er lovpligtigt at rydde gangbare arealer, der er tilknyttet ens ejendom? Ovenikøbet inden kl. 7 på hverdage og inden kl. 9 i weekenden. Mange har svært ved at nå dette i en travl hverdag og vil samtidig gerne slippe for ansvaret.

Vi tilbyder en aftale om professionel vinterservice til erhverv, der bla. omfatter snerydning i hele København. Få en fast aftale, der passer præcis til jeres behov og ønsker, hvor anlægsgartner Gottlieb hjælper med snerydning og saltning af veje, fortove og stier.

Husk at sikkerheden er jeres ansvar. Hvis I vil være sikre på at leve op til ansvaret, er det en god ide at have en fast aftale, hvor professionelle står for jeres vinterservice.

 • Snerydning københavn & roskilde

Snerydning for erhverv i København

Når I indgår en fast aftale med anlægsgartner Gottlieb om snerydning i Købehavn og omegn, er I altid sikre på, at der er ryddet og saltet forsvarligt på de befærdede arealer. Med en fast aftale om vinterservice slipper I for at bekymre jer om vejret og vejrudsigten – og om I får ryddet sne og saltet i rette tid.

Sætter I anlægsgartner Gottlieb på opgaven, har I en sikker samarbejdspartner. Vi har stor erfaring i at udføre vinterservice for virksomheder, boligforeninger, kommuner og offentlige institutioner.

Med en fast vinteraftale sørger vi for, at jeres udendørs arealer er ryddede og til at færdes på, når vinteren sætter ind med sne og frost.

Hvad omfatter en erhvervsaftale med snerydning i København?

I en erhvervsaftale tilbyder vi snerydning i København og efterfølgende saltning af befærdede områder. Når vi salter, forhindrer vi, at de ryddede arealer bliver glatte igen.

Vi sammensætter gerne en erhvervsaftale, der er tilpasset jeres behov for snerydning og øvrig vinterservice.

 • Snerydning københavn & roskilde

Tilbud på en aftale om snerydning og saltning

Hos anlægsgartner Gottlieb giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud på vinterservice, der passer til jeres behov. Anlægsgartner Gottlieb har både materiellet og mandskabet til at udføre vinterservice professionelt.

Vi tilbyder vinterservice i hele København til konkurrencedygtige priser. Bestil online eller ring allerede i dag, og lad os stå for opgaven.
Få en aftale i god tid, inden vinteren sætter ind med sne, slud og glatføre. Så er I sikret en effektiv løsning på de vinterproblemer, som vejret skaber for trafiksikkerheden og adgangsvejene til bygningerne.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Kloakmester – salg privat/erhverv

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på snerydning

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på nj@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker