Snerydning i København

Bliv klar til vinterens sne og glatføre med anlægsgartner Gottlieb. Lad os stå for snerydning og saltning, så alle befærdede arealer til og fra bygningerne er sikre at færdes på i vintertiden. Husk at I som offentlig institution eller som virksomhed altid har ansvaret for, at veje, stier og fortove hen til bygningerne er ryddet for sne og sikre at færdes på, når det er vinter.

Få derfor hjælp til vinterservice af anlægsgartner Gottlieb. Vores medarbejdere har mange års erfaring med snerydning og saltning.

Din pligt med snerydning

Ved du, at det er lovpligtigt at rydde gangbare arealer, der er tilknyttet ens ejendom? Ovenikøbet inden kl. 7 på hverdage og inden kl. 9 i weekenden. Mange har svært ved at nå dette i en travl hverdag og vil samtidig gerne slippe for ansvaret.

Vi tilbyder en aftale om professionel vinterservice til erhverv, der bla. omfatter snerydning i hele København. Få en fast aftale, der passer præcis til jeres behov og ønsker, hvor anlægsgartner Gottlieb hjælper med snerydning og saltning af veje, fortove og stier.

Husk at sikkerheden er jeres ansvar. Hvis I vil være sikre på at leve op til ansvaret, er det en god ide at have en fast aftale, hvor professionelle står for jeres vinterservice.

  • Snerydning københavn & roskilde

Snerydning for erhverv i København

Når I indgår en fast aftale med anlægsgartner Gottlieb om snerydning i Købehavn og omegn, er I altid sikre på, at der er ryddet og saltet forsvarligt på de befærdede arealer. Med en fast aftale om vinterservice slipper I for at bekymre jer om vejret og vejrudsigten – og om I får ryddet sne og saltet i rette tid.

Sætter I anlægsgartner Gottlieb på opgaven, har I en sikker samarbejdspartner. Vi har stor erfaring i at udføre vinterservice for virksomheder, boligforeninger, kommuner og offentlige institutioner.

Med en fast vinteraftale sørger vi for, at jeres udendørs arealer er ryddede og til at færdes på, når vinteren sætter ind med sne og frost.

Hvad omfatter en erhvervsaftale med snerydning i København?

I en erhvervsaftale tilbyder vi snerydning i København og efterfølgende saltning af befærdede områder. Når vi salter, forhindrer vi, at de ryddede arealer bliver glatte igen.

Vi sammensætter gerne en erhvervsaftale, der er tilpasset jeres behov for snerydning og øvrig vinterservice.

  • Snerydning københavn & roskilde

Tilbud på en aftale om snerydning og saltning

Hos anlægsgartner Gottlieb giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud på vinterservice, der passer til jeres behov. Anlægsgartner Gottlieb har både materiellet og mandskabet til at udføre vinterservice professionelt.

Vi tilbyder vinterservice i hele København til konkurrencedygtige priser. Bestil online eller ring allerede i dag, og lad os stå for opgaven.
Få en aftale i god tid, inden vinteren sætter ind med sne, slud og glatføre. Så er I sikret en effektiv løsning på de vinterproblemer, som vejret skaber for trafiksikkerheden og adgangsvejene til bygningerne.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Kloakmester – salg privat/erhverv

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på snerydning

Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på nj@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

Kundeudtalelser

Vinterservice

Super god service.

Nordisk Erhvervs Partner, 2730 Herlev

Vedligehold af grønne arealer

Der er blevet udført alt hvad der er aftalt til prisen, der har været en god dialog og sparring omkring projektet.
Jeg kan kun anbefale dem og vi/jeg vil helt sikkert benytte dem igen til anden opgave.

G/F Ådalen, 4000 Roskilde

Undersøgelse og renovering af kloak

Gartner Gottlieb udførte et større projekt om undersøgelse af vores kloakers tilstand vha. tv-inspektion, og med efterfølgende renovering af kloakerne. Et kompliceret projekt med mange ejerforeningen involveret. de holdt overblikket og afsluttede arbejdet i fin stil.

Gårdlauget Lipkesgården, 2100 København Ø

Udvendige havevedligeholdelse

Når det er den samme persom kommer hver gang, er det godt, en som er fortrolig med haven og de ønsker jeg har.

Birgit & Hans Wied Iversen, 3630 Jægerspris

Omlægning af bed

Jeg har fået det flotteste bed med god vejledning af Ulrik Gartnerne, der var her, arbejdede ihærdigt og gav bare så meget ekstra uden merbetaling. De har efterfølgende brugt tid på, at komme forbi og se bedet, af ren interesse. Giver Gottlieb mine bedste anbefalinger.

Heidi Bjørklund, 4000 Roskilde

Udvendige haveanlæg

God service og godt arbejde.

Bent Bugge Krogsnæs, 3650 Ølstykke

Hækklipning

Kvikke og hurtigt opfattende medarbejdere, som ikke klager sig trods ekstrem varme og fysisk arbejde.

Karen Thorgaard, 4000 Roskilde

Anmeld Håndværker