Snerydning i Roskilde og omegn

Bliv klar til vinterens sne, frost og glatføre med en fast aftale. Anlægsgartner Gottlieb tilbyder professionel vinterservice i Roskilde og omegn.
Lad os klare snerydningen, så er I sikre på, at veje, fortove og stier omkring bygningerne er sikre at færdes på i vintermånederne.

Husk på, at I som virksomhed eller offentlig institution har et ansvar for, at alle befærdede arealer til og fra ejendommene er ryddet for sne og sikre at færdes på om vinteren. Få hjælp til snerydningen af vores erfarne teams, som udfører vinterservice af høj standard.

Hvad omfatter en aftale med snerydning?
Anlægsgartner Gottliebs aftale om snerydning omfatter, at vi rydder sne og salter områderne til og fra bygningerne. Vi holder øje med vejrudsigten og sætter ind med materiel og mandskab, når vintervejret kræver det.

Viste I, at det er lovpligtigt at rydde befærdede arealer, der er tilknyttet ens ejendom? Og at det skal ske inden kl. 7 på hverdage og inden kl. 9 i weekenden. Mange har svært ved at nå snerydningen i en travl hverdag og vil samtidig gerne slippe for ansvaret. Derfor kan det være en god ide at have en fast aftale, hvor en professionel samarbejdspartner står for jeres snerydning i Roskilde.

 • Snerydning københavn & roskilde

Snerydning i Roskilde for erhverv og institutioner

Vi tilbyder en fast aftale om snerydning for erhverv og institutioner. Altid en aftale, der er tilpasset jeres behov og ønsker.
Anlægsgartner Gottlieb har over 20 års erfaring med snerydning og saltning. I kan derfor trygt lægge opgaven i vores hænder. Med en aftale om snerydning i Roskilde undgår I at skulle bekymre jer om vejret og vejrudsigten. Når vi er på opgaven, er I altid sikre på, at der er ryddet og saltet forsvarligt på de befærdede områder.

Vi tilbyder udover snerydning også:

Anlægsgartner Gottlieb klarer udover snerydning også saltning af områder som veje, fortove, indgangspartier, parkeringspladser og cykelstier. Med saltning forhindrer vi, at de ryddede arealer bliver glatte igen.
Vi skræddersyr gerne en erhvervsaftale, der passer til jeres behov for snerydning og øvrig vinterservice i Roskilde og omegn.

– Fordele ved at bruge anlægsgartner Gottliebs vinterservice er:
– Stabil samarbejdspartner
– God og sikker service
– Konkurrencedygtige priser

 • Snerydning københavn & roskilde

Tilbud på en aftale om snerydning i Roskilde og omegn

Få et uforpligtende tilbud på vinterservice, tilpasset netop jeres behov. Hos anlægsgartner Gottlieb kan vi tilbyde professionel vinterservice i Roskilde til en konkurrencedygtig pris.

Ring eller bestil tilbud online.

Lad os stå for opgaven – og lav en fast aftale, inden vinteren sætter ind med glatføre og sne.
Med anlægsgartner Gottlieb har I en stabil samarbejdspartner. Vi har både erfaring og materiel til at udføre vinterservice for erhverv og institutioner.

Vi sætter kundetilfredsheden og sikkerheden højt. Det betyder, at I trygt kan overlade ansvaret for snerydning til os – vi leverer altid en service i top til aftalt tid og pris. Har I en fast erhvervsaftale med os, er I sikre på, at vi tager hånd om de udfordringer, som vintervejret skaber for trafiksikkerheden og adgangen til bygningerne.

Anlægsgartner Gottlieb kører vinterservice i hele Roskilde og omegn.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Kloakmester – salg privat/erhverv

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på snerydning

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på nj@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker