Snerydning i Roskilde og omegn

Bliv klar til vinterens sne, frost og glatføre med en fast aftale. Anlægsgartner Gottlieb tilbyder professionel vinterservice i Roskilde og omegn.
Lad os klare snerydningen, så er I sikre på, at veje, fortove og stier omkring bygningerne er sikre at færdes på i vintermånederne.

Husk på, at I som virksomhed eller offentlig institution har et ansvar for, at alle befærdede arealer til og fra ejendommene er ryddet for sne og sikre at færdes på om vinteren. Få hjælp til snerydningen af vores erfarne teams, som udfører vinterservice af høj standard.

Hvad omfatter en aftale med snerydning?
Anlægsgartner Gottliebs aftale om snerydning omfatter, at vi rydder sne og salter områderne til og fra bygningerne. Vi holder øje med vejrudsigten og sætter ind med materiel og mandskab, når vintervejret kræver det.

Viste I, at det er lovpligtigt at rydde befærdede arealer, der er tilknyttet ens ejendom? Og at det skal ske inden kl. 7 på hverdage og inden kl. 9 i weekenden. Mange har svært ved at nå snerydningen i en travl hverdag og vil samtidig gerne slippe for ansvaret. Derfor kan det være en god ide at have en fast aftale, hvor en professionel samarbejdspartner står for jeres snerydning i Roskilde.

  • Snerydning københavn & roskilde

Snerydning i Roskilde for erhverv og institutioner

Vi tilbyder en fast aftale om snerydning for erhverv og institutioner. Altid en aftale, der er tilpasset jeres behov og ønsker.
Anlægsgartner Gottlieb har over 20 års erfaring med snerydning og saltning. I kan derfor trygt lægge opgaven i vores hænder. Med en aftale om snerydning i Roskilde undgår I at skulle bekymre jer om vejret og vejrudsigten. Når vi er på opgaven, er I altid sikre på, at der er ryddet og saltet forsvarligt på de befærdede områder.

Vi tilbyder udover snerydning også:

Anlægsgartner Gottlieb klarer udover snerydning også saltning af områder som veje, fortove, indgangspartier, parkeringspladser og cykelstier. Med saltning forhindrer vi, at de ryddede arealer bliver glatte igen.
Vi skræddersyr gerne en erhvervsaftale, der passer til jeres behov for snerydning og øvrig vinterservice i Roskilde og omegn.

– Fordele ved at bruge anlægsgartner Gottliebs vinterservice er:
– Stabil samarbejdspartner
– God og sikker service
– Konkurrencedygtige priser

  • Snerydning københavn & roskilde

Tilbud på en aftale om snerydning i Roskilde og omegn

Få et uforpligtende tilbud på vinterservice, tilpasset netop jeres behov. Hos anlægsgartner Gottlieb kan vi tilbyde professionel vinterservice i Roskilde til en konkurrencedygtig pris.

Ring eller bestil tilbud online.

Lad os stå for opgaven – og lav en fast aftale, inden vinteren sætter ind med glatføre og sne.
Med anlægsgartner Gottlieb har I en stabil samarbejdspartner. Vi har både erfaring og materiel til at udføre vinterservice for erhverv og institutioner.

Vi sætter kundetilfredsheden og sikkerheden højt. Det betyder, at I trygt kan overlade ansvaret for snerydning til os – vi leverer altid en service i top til aftalt tid og pris. Har I en fast erhvervsaftale med os, er I sikre på, at vi tager hånd om de udfordringer, som vintervejret skaber for trafiksikkerheden og adgangen til bygningerne.

Anlægsgartner Gottlieb kører vinterservice i hele Roskilde og omegn.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Kloakmester – salg privat/erhverv

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på snerydning

Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på nj@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

Kundeudtalelser

Vinterservice

Super god service.

Nordisk Erhvervs Partner, 2730 Herlev

Vedligehold af grønne arealer

Der er blevet udført alt hvad der er aftalt til prisen, der har været en god dialog og sparring omkring projektet.
Jeg kan kun anbefale dem og vi/jeg vil helt sikkert benytte dem igen til anden opgave.

G/F Ådalen, 4000 Roskilde

Undersøgelse og renovering af kloak

Gartner Gottlieb udførte et større projekt om undersøgelse af vores kloakers tilstand vha. tv-inspektion, og med efterfølgende renovering af kloakerne. Et kompliceret projekt med mange ejerforeningen involveret. de holdt overblikket og afsluttede arbejdet i fin stil.

Gårdlauget Lipkesgården, 2100 København Ø

Udvendige havevedligeholdelse

Når det er den samme persom kommer hver gang, er det godt, en som er fortrolig med haven og de ønsker jeg har.

Birgit & Hans Wied Iversen, 3630 Jægerspris

Omlægning af bed

Jeg har fået det flotteste bed med god vejledning af Ulrik Gartnerne, der var her, arbejdede ihærdigt og gav bare så meget ekstra uden merbetaling. De har efterfølgende brugt tid på, at komme forbi og se bedet, af ren interesse. Giver Gottlieb mine bedste anbefalinger.

Heidi Bjørklund, 4000 Roskilde

Udvendige haveanlæg

God service og godt arbejde.

Bent Bugge Krogsnæs, 3650 Ølstykke

Hækklipning

Kvikke og hurtigt opfattende medarbejdere, som ikke klager sig trods ekstrem varme og fysisk arbejde.

Karen Thorgaard, 4000 Roskilde

Anmeld Håndværker