Etablering af støttemure i København og omegn

Når en have eller et grønt område har et eller flere niveauforskelle, så er støttemure ofte den bedste og mest optimale løsning. Støttemurens funktion er at holde styr på jorden og anvendes for det meste ved niveauforskelle, men også som designelementer i haver, grønne områder, parker m.fl.

Vi udfører følgende typer af støttemure:

  • Støttemure i beton
  • Støttemure i natursten
  • Støttemure i granit
  • Støttemure i træ
  • Støttemure i brosten
  • Trapper i beton
  • Trapper i natursten

Mange års erfaring med støttemure

Vi er eksperter i indretning af haver og grønne arealer, dette indebærer blandt andet forudseende planlægning og derved langsigtede løsninger, som støttemure, der holder alt på sin plads i længere tid. Vores anlægsgartnere og brolæggere har arbejdet sammen om mange projekter, hvor mure til inddeling af områder, har haft sine fordele for udendørsarealet, og de har samlet en grundig erfaring med brug af støttemure i indretningen. Vi kan sikre dine grønne områder i København og på hele Sjælland med korrekt indretning og holdbare støttemure.

Råd og vejledning ved støttemure

Vi står klar til at hjælpe med professionelle råd og ansvarlig vejledning, når du har brug for en sikker og langsigtet planlægning af dit udendørsareal. I nogle tilfælde er støttemure blot en del af designet i haven, mens de andre gange er nødvendige og er til for at inddele jorden i flere niveauer, men uanset hvorfor de er der, findes der flere faktorer, som spiller ind, når der skal opføres en støttemur. Man skal blandt andet tage hensyn til:

  • Korrekt hældning på støttemuren
  • Korrekt opbygning og komprimering af bundsikringslaget
  • Hvor meget dræn der skal lægges i støttemuren

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Specialopgave med støttemure

​​Der findes et utal af måder, hvorpå man kan benytte sig af støttemurenes fordele, derfor kan de også indgå i mange vidt forskellige sammenhænge, der bunder i konstruktionens alsidighed.

Uanset hvor stort eller småt et område det gælder om eller hvor bart eller bevokset med blomster, buske eller træer et område er, kan støttemure implementeres og gøre en forskel for området. Vi ser potentialet i støttemuren, og derfor er vi ikke bange for at påtage os din specialopgave, hvor støttemure er nødvendige for visionen af et bestemt grønt område.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs katalog

Kundeudtalelser

​​​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv, privat

nj@gartnergottlieb.dk

Tobias Røndbjerg

Salgs- og driftsdirektør, erhverv

tr@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Uforpligtende tilbud

Vores uddannede anlægsgartnere står klar til at hjælpe jer med etableringen af støttemure.