Skal du have anlagt ny have eller renoveret den have, du har?

Det ligger måske ikke lige for at hyre en anlægsgartner til at anlægge eller renovere jeres private have især ikke hvis den er mere diminutiv i størrelsen. Men resultatet og finesserne vil tale deres tydelige sprog og give jer en have, som både I selv, jeres besøgende og naboerne vil værdsætte – og naboerne vil måske tilmed være en lille smule misundelige.

Det behøver ikke koste alverden. Især ikke hvis I anvender en erfaren anlægsgartner, der har anlagt haveanlæg for både private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har ideerne, materialerne og den rigtige ekspertise, der vil få jeres have til at tage sig ud som den mest strålende stjerne i kvarteret.

Vi skaber de haveanlæg, I drømmer om

Hos Anlægsgartner Gottlieb er målsætningen, at anlægge de haveanlæg, som I går og drømmer om - eller renovere jeres eksisterende have, så den bliver både smukkere og mere moderne at se på. Vi klarer det hele lige fra planlægning over indhentning af eventuelle tilladelser og informationer om eventuelle rør, kabler og andre anlæg i undergrunden og til udførelsen af selve arbejdet.

Vi kan klare alt inden for haveanlæg, f.eks.:

  • Projektering og anlæggelse af nye haver
  • Renovering af eksisterende haver
  • Etablering af vand og springvand i haven
  • Etablering af alle former for beplantninger
  • Plantning af træer, hække og buske
  • Opsætning af støttemure og højbede

Inspiration og rådgivning om etablering af haveanlæg

Hos Anlægsgartner Gottlieb kan vi tage jer hele vejen fra idée til færdigt projekt. Sammen med vores projektledere kan I får gode råd og inspiration til, hvordan I får skabt det haveanlæg, I drømmer om, uden at skulle gå på kompromis med hverken indretning eller økonomi.

Vi kan tage jeres ideer og føre dem ud i livet eller komme med inspiration og forslag til, hvordan I får udnyttet det haveareal, I nu en gang har, og få den til at opfylde det formål, I har med jeres have.

Etablering af haveanlæg

Vi har etableret haveanlæg i alle størrelser for både private, virksomheder, institutioner og boligforeninger i mere end 15 år. Så vi er ikke bange for at kalde os specialister. Vi har set og løst stort set alle de udfordringer, man kan komme ud for med et haveanlæg. Lige fra stejle skrænter og til at anlægge spændende haver i nærmest frimærkestørrelse.

Hver gang har vi løst opgaven til kundens tilfredshed, og vi har fået megen ros for det arbejde, vi har udført - og får stadig tit begejstrede tilbagemeldinger fra gamle kunder, i takt med at deres have udvikler sig og gror op.

Byggeriets kvalitetskontrol

Godkendt af Arbejdstilsynet

Medlem af kloakgaranti.dk

Anmeld Håndværker

Alt omkring din virksomhed

​​​​Vi ordner alt omkring din virksomheds grønne arealer. Vi slår græs, klipper hæk, fælder træer, ordner planter, plejer bede og beplantninger samt fræser, kantskærer og beskærer.

Vi står klar, når der skal fjernes affald og ukrudt, rengøres stier og gangarealer, opbygges og vedligeholdes legepladser og udendørsinventar. Har du særlige opgaver, du ønsker hjælp til, er vi også klar til at tage fat.

Logo

Se vores katalog

Her fortæller vi meget mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs kataloget

Kundeudtalelser

​​Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer, vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Glenn Johansen

Driftsleder - Privathaver, Anlægs- & Kloakservice

gj@gartnergottlieb.dk

Niels L. Jensen

Kloakmester - salg privat/erhverv

nj@gartnergottlieb.dk

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland - Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på private haveanlæg

Uanset om I bor i København eller et sted på Sjælland, er Anlægsgartner Gottlieb klar til at tage fat på jeres have. Så kontakt os allerede i dag på telefon +45 46 41 44 42 eller send os en mail til mail@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en snak om jeres haveprojekt og sende et uforpligtende tilbud på opgaven.