Vedligehold, renovering og rottesikring af eksisterende kloakrør – uden opgravning

Strømpeforing er en fordelagtig og prisvenlig metode til at renovere beskadigede kloakker uden at skulle bryde belægninger op og udskifte eksisterende kloakledninger.

Anlægsgartner Gottlieb A/S udfører strømpeføringen fra brønd til brønd eller i stikledninger. Renoveringen udføres indefra eksisterende kloakledninger, uden opgravning og dermed efterfølgende reetablering af overfladebelægninger.

Ved strømpeforing etableres et nyt rør i den eksisterende kloak.

Korrekt udført strømpeforing har lang holdbarhed. Metoden er både enkel og effektiv, og giver ledningsnettet en solid beskyttelse mod blandt andet trærødder og rotter.

Anlægsgartner Gottlieb A/S har solid erfaring med strømpeforing, der hærdes med UV lys i ledninger fra Ø70-350mm. Vi er optaget med strømpeforing til fornyelse af afløbsledninger < Ø160mm gravitation i Kontrolordning for ledningsrenovering

Vi har altid fokus på at løse opgaverne så enkelt så muligt.
 Med strømpeforing og punktrenovering er det ofte muligt at renovere uden opgravning. Det er mindre indgribende for både miljøet, beboerne i området og økonomien

Kim Mundberg, salgs- og driftsdirektør, Faglig ansvarlig kloakmester

Strømpeforing af ventilation, faldstammer og gulvafløb

Som autoriseret kloakmester tilbyder Anlægsgartner Gottlieb A/S også strømpeforing af faldstammer, ventilationskanaler og gulvafløb.

Ligesom ved foring af kloakker, anvendes samme effektive metode i kanalerne på henholdsvis faldstammer, gulvafløb og ventilationssystemer.

Med strømpeforing er det muligt at renovere faldstammer og kloaksystemer uden nedbrydning af vægge, ophugning af gulve, fjernelse af skabe, omlægning af eksisterende installationer eller opgravning. Strømpeforing anbefales som en effektiv og enkel renovering med minimale gener for bygningens brugere.

Eksempler på opgaver:

  • Strømpeforing fra brønd til brønd
  • Strømpeforing i stikledninger
  • Punktrenovering af kloak og rør
Michael Thryesøe
Michael Thryesøe
Produktionsleder – Entreprise

Få et uforpligtende tilbud på TV-inspektion


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker