Brolægning – alt i belægningsopgaver

Når I skal vælge belægning, er der mange materialer og muligheder at vælge imellem, og her kan det være godt med professionelle råd. Dem giver vi gerne; vi løser alle typer belægningsopgaver og -projekter – også de mere udfordrende af slagsen.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S har vi stor erfaring med brolægning og belægningsarbejde, og derfor kan vi hjælpe med alt fra inspiration og rådgivning til projektering og anlæg.

Kontakt os på 46 41 44 42 eller mail@gartnergottlieb.dk for et uforpligtende tilbud.

Brolægning i København

Anlægsgartner Gottlieb A/S udfører brolægningsarbejde i København og omegn for private. Vi udfører både brolægning ved nybyggeri og når din originale brolægning er udtjent, eller når I har lyst til at nyde solen på en nyanlagt terrasse med smukke plane fliser, som er resultatet af godt håndværksmæssigt brolægningsarbejde i København.

Vi har hele tiden fokus på at realisere jeres drømme og at:

  • Levere brolægning i god kvalitet
  • Levere brolægning til tiden
  • Levere brolægning til aftalt pris

Jeres brolægning designes og anlægges med udgangspunkt i brolægningens formål. Hvad skal jeres brolægning kunne? Skal jeres brolægning anvendes til indkørsel, terrasse eller jævn og fast belægning uden niveauspring til brug for kørestole? Hvilke farver fliser og materialer drømmer I om?

Vi kommer til København og rådgiver jer professionelt om underlag, materialer, udformning og farver på jeres kommende brolægning.

  • serviceaftaler til privathaver
  • kampestensmur
  • belægning af flisegang

Vi måler op og sammen finder vi den bedste løsning med brolægning ud fra jeres smag, økonomi og funktionsbehov. Vi sørger naturligvis for, at grusbærelaget under jeres fremtidige brolægning passer til den belastningsgrad, jeres brolægning skal udsættes for.

Brolægningen kan fx. være granit, beton, klinker eller chaussésten eller I kan vælge en kombination af disse materialer. Tal med os, så finder vi sammen en løsning. Både I og vi er interesserede i, at I får en smuk og praktisk brolægning, der holder sig stabil i mange år. Vi vil også meget gerne rådgive jer om, hvilke planter der passer bedst i løsningen.

Ring til os og få et gratis tilbud på brolægning i København og øvrige Sjælland.

Anlægsgartner Gottlieb A/S er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol. Det er jeres garanti for brolægning i bedste kvalitet. Vi er også medlem af Dansk Byggeri, hvilket er jere garanti for overenskomstdækket arbejdskraft.

Eksempler på belægningsopgaver:

– Nye terrasser
– Havegange og andre udendørsarealer
– Indgangspartier
– Brolægningsopgaver
– Indkørsler og parkeringsarealer
– Fortove

Alt i belægningsopgaver på hele Sjælland

Anlægsgartner Gottlieb A/S løser alle belægningsopgaver med sikker hånd. Når I skal have etableret en ny belægning, har I mulighed for at vælge mellem forskellige typer af belægning – om det er natursten som betonsten og chaussésten, grusmaterialer eller forskellige former for genbrugsmaterialer.

Brosten

Brosten er tilhuggede natursten, som med deres udformning og ulige kanter egner sig perfekt til at skabe en rustik men smuk belægning. Brosten er robuste og er derfor en hårdfør form for belægning, som egner sig perfekt til indkørsler og andre områder med tung trafik og som kantsten ved bede og indkørsler.

Chaussésten

Chaussésten er natursten, som med deres stilfulde udtryk egner sig perfekt til til den mere dekorative belægning. De er især kendt fra vejbelægninger og offentlige pladser, hvor de for eksempel indgår i den klassiske rådhusbelægning, men de har efterhånden også vundet indpas i private haver, hvor de er et populært valg til terrasser såvel som stier. Chaussésten er en tidløs form for belægning, som samtidig er yderst robust.

Betonsten og -fliser

Hvor brosten er tilhugget med henblik på at opnå en uregelmæssig udformning, er betonsten støbt i faste mål og giver således en mere plan belægning. Betonsten er gode til at bygge kanter, mure omkring bede osv., ligesom de også bliver hyppigt brugt på havegangen eller i indkørslen.
Betonsten er en praktisk form for belægning, da de er lette at holde rene. Endelig er de ofte et billigere materialevalg. Det er ikke uden grund blandt de mest anvendte materialer, når der skal vælges belægning. Betonsten er dog et mindre bæredygtigt valg – hvilket vi derfor oplyser vores kunder i deres valg mellem materialer.

  • Kampestensbelægning

Sandsten

Sandsten er natursten bestående af sandkorn, som naturligt er sammenpresset til sten på grund af varme og tryk. De er fra naturens side meget smukke og smagfulde, ligesom de fås i mange forskellige farver og former. Endelig er sandsten et meget hårdt materiale, og de er derfor ekstremt hårdføre og holdbare. Deres robusthed, ynde og alsidighed gør dem til et populært valg til belægninger såvel som til til mure, trapper etc.

Grusbelægning

Grusbelægning er den billigste form for belægning, med med de rette materialer og metoder kan en grusbelægning være både smuk og holdbar.
Vi sørger for at vejlede om valg af sten, der passer ind i jeres omgivelser, og som samtidig er robuste til at modstå slid, vind og vejr – det sikrer en holdbar belægning, der i mange år tilføjer et unikt præg til ejendommen og sørger for, at jeres udeområder præsenterer sig flot.

Belægningsopgaver med speciel belægning

Stiller I for eksempel særlige krav til materialer eller har området forhold, der skal tages ekstra hensyn til? Det er ikke noget problem. Vores erfarne fagfolk har prøvet det meste. De står klar til at give jer faglig vejledning og i samarbejde med jer lave en nøjagtig plan for arbejdet med anlæg af belægningen. På den måde er I sikret match mellem vision og virkelighed.

Professionel brolægning med et stilfuldt og holdbart resultat

Brolægningsarbejde er et gammelt klassisk håndværk, der består af belægning i naturmaterialer som brosten, chaussesten og pigsten.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S har vi mange års erfaring med brolægning, og vi går altid struktureret og professionelt til alle belægningsopgaver. Dermed er I sikret et godt stykke håndværk, der kan holde i mange år frem.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er således certificeret af byggeriets kvalitetskontrol. Det er jeres garanti for belægning i bedste kvalitet.

Bæredygtige belægninger hos Anlægsgartner Gottlieb A/S

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er det bæredygtige aspekt vigtigt. Derfor tænker vi også meget gerne genanvendelse og grønne løsninger ind, når vi planlægger belægningsarbejde. Det kan for eksempel være genanvendelse af natursten – herunder chaussesten og brosten.

Gamle brugte natursten, hvor overfladen vidner om en svunden tid, har en helt særlig patina, der ikke kan genskabes med nye sten. Natursten bliver kun pænere med årene og mister samtidig ikke deres styrke. Derfor er de et godt valg både ift. udseende og bæredygtighed.

Hvor det er muligt er langtidsholdbare løsninger og genanvendelse altid en høj prioritet hos os.
Anlægsgartner Gottlieb A/S udfører belægningsopgaver i Storkøbenhavn, Roskilde og Nordsjælland, og vi arbejder med natursten, beton, grus m.m. til alle behov og ønsker.

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om jeres ønsker og behov.

Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Indhent et tilbud på brolægning


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker