Træfældning og beskæring af træer for private

Har I brug for hjælp til træfældning eller træbeskæring? Træer kræver korrekt pleje og vedligeholdelse for at kunne trives, og derfor er det vigtigt at have en professionel træplejer – også kendt som arborist, der kan hjælpe med at holde træerne i skak.

Hos Anlægsgartner Gottlieb hjælper vores erfarne medarbejdere dig med at holde jeres træer sunde og smukke. Vi hjælper både med træfældning og træbeskæring, så jeres private have bliver præcis, som I ønsker. Kontakt os i dag for hjælp til træfældning- og beskæring.

ETW-certificerede arborister

Vi er specialister i at beskære træer, og I kan derfor være sikker på, at vi sender en dygtig træplejer ud til dig, der har mange års erfaring inden for branchen. Vi har ETW-certificerede arborister med stor viden om træer, og hvordan de skal beskæres og fældes på den mest sikre og skånsomme måde. Det er jeres garanti for kvalitet og korrekt træpleje.

Vores erfarne arborister sørger for at bruge det korrekte udstyr og teknikker samt sikrer, at området omkring træet er afspærret og sikkert, inden de påbegynder opgaven.

Vi har også altid fokus på at skåne omgivelserne så meget som muligt, når vi fælder træer. Derfor tager vi hensyn til tætte bebyggelser, veje, stier og andre områder, der kan blive påvirket af træfældningen.

Derfor skal I beskære jeres træer

Træbeskæring er ikke kun en måde at holde træerne pæne og ordentlige på – det er også en nødvendighed for at holde træerne sunde og stærke. Træer, der ikke beskæres regelmæssigt, kan blive syge og svækkede og kan være til fare for omgivelserne. I kan også have kosmetiske og andre praktiske grunde for at ville beskære jeres træer.

Grunde til at beskære træer:


– Plantning af træer
– Træbiologi
– Vitalisering af rødder
– Træsygdomme
– Svampearter og andre skadevoldere
– Træfældning
– Rodfræsning
– Rydning af alt fra buske til store træer
– Plejning af vandløb, vådområder og engområder
– Plejning af fortidsminder, stengærder, gamle volde og fredede områder.

 • Arborister tilbyder bl.a. træfældning og beskæring

Professionel hjælp til træfældning

Sikkerhed og tryghed er nøgleord inden for træfældning eller træbeskæring. Man skal derfor sørge for, at både træfældning- og beskæring foregår efter bogen, så ingen kommer til skade. Med professionel hjælp til at varetage jeres træopgaver, kan I være sikker på, at alt bliver gjort forsvarligt og efter jeres ønsker.

Hos Anlægsgartner Gottlieb er vi altid opdateret på de nyeste teknikker og metoder inden for træbeskæring og træfældning. Vores dygtige arborister har et stort kendskab til træernes behov og tager altid hensyn til både art og størrelse. Med os som samarbejdspartner er I garanteret den bedste service.

Alt i træfældning og -beskæring

Vi hjælper med:

 • Akut og normal træfældning
 • Beskæring af buske
 • Flishugning
 • Fældning af vanskelige træer
 • Stub- og rodfræsning.

Eksempler på opgaver:

 • Formklipning
  Knudebeskæring
 • Kronereducering
 • Kroneløft
 • Veteranisering
 • Opstamning af træer
 • Styning
 • Sikring af risikotræer
 • Topkapning.
 • Anlægsgartner Gottlieb har arborister til beskæring og træfældning
 • Få rådgivning om beskæring og træfældning

Tilbud på træbeskæring eller -fældning

Mangler I en kompetent anlægsgartner til at stå for træbeskæring- eller fældning, så tøv ikke med at kontakte Anlægsgartner Gottlieb for et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på cwf@gartnergottlieb.dk. Så tager vi sammen en indledende dialog om jeres træopgave.

Veteranisering, risikotræer og stormfald

Vores professionelle træplejere kan både hjælpe med veteranisering, risikotræer og stormfald. Ved veteranisering efterligner man de hændelser, et træ bliver udsat for i løbet af et langt liv. Et veterantræ er et ideelt levested for insekter samt andre dyr, og vetaranisering er hermed et nødvendigt tiltag for at fremme biodiversiteten.

Vi tilbyder også sikring af risikotræer for at beskytte jeres bolig mod skader forårsaget af faldende grene eller hele træer. Vi gennemgår træværk og identificerer træer, der er i fare for at falde eller beskadige omgivelserne. Derefter træffer vi de nødvendige foranstaltninger for at sikre træerne såsom at styrke rødderne, fjerne beskadigede grene eller træer samt støtte træet med kraftige reb eller andre støttematerialer.

De sidste år har Danmark været plaget af flere storme, hvilket kan medføre, at træer og buske vælter. Ved stormfald sørger vores træplejere for sikker og professionel håndtering af de stormfaldsvæltede træer, og vi kan desuden hjælpe med at stormsikre jeres øvrige træer.

Få rådgivning om beskæring og træfældning

Træfældning og træbeskæring kan være farlige opgaver, som kan gøre skade på bygninger og mennesker. Desuden kræver det særlig erfaring og viden for at lægge snittet rigtigt, så man hverken skader træet, sig selv eller sine omgivelser.

Hvis I er i tvivl om, hvad der er bedst for jeres træer, så tilbyder vi også rådgivning om beskæring og træfældning. Vi har stor viden om træer og ved, hvad der er bedst for de forskellige træarter. Har I har spørgsmål eller er i tvivl om, hvad I skal gøre med jeres træer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper jer med at finde den bedste løsning. Vi tilbyder rådgivning om bl.a.:

Træpleje: Vi tilbyder rådgivning om, hvordan I bedst passer på jeres træer, så de forbliver sunde og stærke. Dette inkluderer også råd om beskæring og fældning, hvis det er nødvendigt.
Træfældning: Når et træ er for gammelt, sygt eller beskadiget, kan det være nødvendigt at fælde det. Vi tilbyder professionel rådgivning om træfældning, hvor vi tager højde for sikkerheden og skåner omgivelserne så meget som muligt.
Træbeskæring: Regelmæssig beskæring af træer er nødvendigt for at holde træerne sunde og stærke. Få rådgivning om træbeskæring, herunder korrekt beskæring og formbeskæring, så jeres træer forbliver sunde og smukke.

Casper Frydenlund
Casper Frydenlund
Driftsleder – Arborist & Natur/Kulturpleje

Få et uforpligtende tilbud på træfældning

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med træfældning og -beskæring.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker