Pleje og vedligeholdelsesaftaler

Overlad trygt pleje og vedligehold af jeres grønne områder og udendørsarealer til os.
Når I har en aftale med Anlægsgartner Gottlieb A/S, er I altid sikret veltrimmede, indbydende områder, som I kan være stolte af at vise frem.

Vi rådgiver og hjælper jer med at sætte de perfekte rammer for vedvarende grøn trivsel. Sammen med jer finder vi den helt rigtige plejeaftale, der passer til jeres ønsker og behov. Vedligeholdelsen kan vi tilpasse løbende i forhold til sæsonen.

Et flot udendørsmiljø kræver vedvarende tilsyn, pleje og vedligeholdelse

Vi tilbyder fastprisaftaler til virksomheder, foreninger, regioner og kommuner. Aftalerne fungerer som et abonnement med en fast månedlig betaling over 7-12 måneder. Når aftalen er indgået, sørger vores fagteams for at håndtere opgaverne. Når I indgår en aftale med os, kan I regne med, at det altid er kompetente og dedikerede fagfolk, der vedligeholder jeres grønne områder. Vi har en bred vifte af kolleger med forskellige faggrupper, så vi kan sammensætte det helt rigtige team – uanset opgavens omfang.

En serviceaftale kan for eksempel inkludere:

– Grøn service af grønne områder, gårdrumsanlæg og parker
– Vanding og gødning af bede og beplantning
– Ukrudtsbekæmpelse med hedvandsanlæg
– Trimning af stier og gangarealer
– Klipning af hæk

Og den kan suppleres med:

– Fejning med feje-sugemaskine
– Rensning af tagrender
– Slamsugning af brønde
– Skadedyrsservice
– Vinterservice

  • Vedliheholdelsesaftale
  • Få en serviceaftale

Serviceaftaler, der sikrer et flot udendørsmiljø året rundt.

Et flot udendørsmiljø kræver løbende tilsyn, pleje og vedligeholdelse. Derfor kan I trygt overlade jeres grønne områder og udendørsarealer til os. Anlægsgartner Gottlieb A/S sørger for, at arealerne altid fremstår præsentable og velholdte.

Udemiljøet er borgernes grønne oase og jeres ansigt udadtil. En aftale med Anlægsgartner Gottlieb A/S sikrer indbydende ude- og rekreative områder, som I kan være stolte af.

En aftale tilpasset jeres individuelle behov

En aftale med os starter altid med en grundig granskning af jeres behov og ønsker og en forventningsoverensstemmelse. Vi finder i fællesskab de ideelle rammer for fortsat trivsel af jeres udearealer. I fællesskab finder vi frem til den helt rigtige serviceaftale, som bygger på præcis jeres behov og ønsker.

Det skal være nemt og trygt

Anlægsgartner Gottlieb A/S tilbyder fornuftige fastprisaftaler til regioner og kommuner. Aftalerne fungerer som et abonnement med en fast månedlig betaling over 7-12 måneder. Det betyder, at
vores medarbejdere sørger for, at opgaven løses som aftalt.
For os er det helt afgørende, at vi er en leverandør, I kan regne med!

Michael Deleuran
Michael Deleuran
Afdelingschef for Service og vedligeholdelse

Få et uforpligtende tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker