Brolægning i København og omegn

Professionel brolægning i København og omegn for private og erhverv.

Erhverv – Belægningsarbejde og brolægning København

Anlægsgartner Gottlieb A/S leverer alle løsninger inden for belægning og brolægning i København og omegn. Vi leverer alle løsninger inden for brolægning til virksomheder, kommuner, grundejerforeninger, boligselskaber, offentlige institutioner og bygherrer generelt i hele København og omegn.

Vi er glade for at yde rådgivning om valg af belægning, brolægning og om projektering i hele Københavnsområdet og det øvrige Sjælland. Anlægsgartner Gottlieb A/S har egne professionelle meninger og kan bidrage med nye tanker og ideer.

Vi udfører både brolægning ved nybyggeri og tilbyder vedligehold af brolægning i København og omegn. Vi tilbyder alle slags brolægning fx. til parkeringspladser, indgangspartier, fortove, stier og andre gangsystemer. I kan specifikt læse mere om vores asfaltbelægninger her…

Hver entrepriseopgave løses ud fra jeres ønsker og ideer. Vi har erfaring siden 2001.
Anlægsgartner Gottlieb A/S har gennem årene løst mange brolægningsopgaver herunder københavnsk brolægning. Kig gerne vores eksempler på brolægningsarbejde i København og på Sjælland igennem for at se vores høje kvalitet. Vi løser alle typer af brolægnings- og belægningsopgaver – store som små.

Få hjælp til:

– Brolægningsopgaver
– Nyanlæg og renovering af belægninger
– Belægninger i byrum

Michael Deleuran
Michael Deleuran
Afdelingschef for Service og vedligeholdelse

Få et uforpligtende tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker