Anlægsopgaver med omtanke

Vi har stor erfaring med anlægsopgaver for både virksomheder, institutioner, bolig- og ejendomsselskaber, kommuner, regioner og ambassader. Vores ekspertise går mere end 20 år tilbage, og vi har faguddannede medarbejdere indenfor en stor vifte af specialer. Vi kan derfor garantere høj faglig kvalitet på alle områder inden for både rådgivning og udførelse. Vi rådgiver ud fra en ambition om at finde en løsning, der er så bæredygtig som muligt. Både når det handler om kvalitet, holdbarhed, klima og den økonomiske ramme.

Ordentlighed, faglighed og omtanke er bærende værdier for Anlægsgartner Gottlieb A/S. Både når det handler om natur, projektstyring og når det handler om arbejdsmiljøet.

Rådgivning inden projektstart skaber tryghed

En opgave hos os starter altid med en grundig gennemgang af jeres behov og ønsker og en efterfølgende rådgivning. Vi afsøger altid løsninger, der efterlader så lille et aftryk på naturen og klimaet som muligt. Det kan også være alternative løsninger, som fremtidssikrer områder mod stigende nedbør og klimaforandringer. Vi arbejder blandt andet med permeable belægninger, LAR og skybrudssikring. Ligeledes arbejder vi med beplantning og anlæg.
Alle vores projekter har et fremtidsperspektiv, der sikrer en lang levetid – også i forhold til klimaforandringer.

Anlægsservice, brolægning og kloakering

Anlægsgartner til specialopgaver

Vi har solid erfaring med opgaver, der kræver en skræddersyet løsning eller har nogle helt særlige udfordringer. Har I et specielt projekt, står vi klar til at finde den bedste løsning til lige netop jer. Det kan være særlige krav til materialer eller en bestemt vision for projektet. Vi byder ind med vores erfaring og kompetencer og hjælper med at få opgaven professionelt i mål.
Vores medarbejderteam består af faguddannede anlægsgartnere, rørlæggere, regnvandskonsulenter, jordbrugsteknologer, ingeniører, landmålere, landskabsarkitekter og entreprenørmekanikere. Vi er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre, samt Dansk Industri.

Få hjælp til:

– Nye anlæg eller renovering af eksisterende haveanlæg, parker, byrum og gårdmiljøer
– Tilplantning og pasning af større eller mindre grønne arealer
– Brolægning
– TV-inspektion
– Grå og grønne entrepriser
– Kloakservice
– Ejendomsservice
– Vinterservice

Eksempler på opgaver:

Legepladser
Gårdrumssanering
Skybrudssikring
Jord- og gravearbejde
Byggemodning
LAR-løsninger: Lokal afledning af regnvand

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Indhent et tilbud på kloakservice hos Anlægsgartner Gottlieb A/S

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan I altid kontakte vores fagfolk for at indhente et uforpligtende tilbud på vores professionelle kloakservice. Vores mandskab står klar til at besvare alle jeres spørgsmål og rådgive jer omkring de bedste løsninger til netop jeres behov og ønsker. Vi sørger for at tilbyde løsninger, som imødekommer alle jeres krav og forventninger til en professionel kloakservice.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker