Betonpools

Har I nogensinde drømt om at eje en swimming pool, der er skabt nøjagtigt efter jeres ønsker og behov? Betonpools tilbyder jer muligheden for netop det.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S forstår vi, at jeres swimming pool skal være mere end bare et sted at svømme – den skal være et tilflugtssted og en del af jeres udemiljø. Med vores ekspertise sørger vi for at skabe en betonpool, der opfylder alle jeres drømme og forventninger.

Professionel etablering af betonpools

En betonpool kan formes lige efter jeres mål og krav. Den bliver bygget op af betonklodser, som kan placeres i netop den form og dybde, som I ønsker. Hertil kommer, at I også kan vælge mellem en række overfladebehandlinger, der får poolen til at blive en flot integreret del af jeres have. I kan vælge mellem:

  • Liner
  • Klinker
  • Mosaik
  • Maling
  • Epoxy.
  • Etablering af pool – det hjælper vi med
  • sort beton-swimming pool

Fordele ved betonpools

Betonpools tilbyder en række unikke fordele, der gør dem til et attraktivt valg.

Fordele ved betonpools:

– Lang levetid
– Nem tilpasning
– Æstetiske

Vores erfarne hold af fagfolk hjælper med alle aspekter af etableringen – fra design til færdiggørelse. Med vores omhyggelige og professionelle tilgang kan I være sikre på, at jeres betonpool bliver en varig investering.

  • lyseblå betonpool
  • sandfarvet betonpool

Få et uforpligtende tilbud på etablering af en betonpool

Udfyld formularen – så kontakter vi jer snarest for en uforpligtende samtale om etablering af en betonpool, samt hvordan vi bedst kan assistere jer.

Anlægsgartner Gottlieb A/S står klar til at håndtere alt fra udgravning til etablering og montering af jeres pool. Selvfølgelig altid med stor omhu og præcision. Vi samarbejder med CEM Pools og har derfor adgang til førsteklasses materialer og designmuligheder til jeres betonpool.

Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med etablering af en pool


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker