Slamsugning

Har I problemer med en stoppet kloak i jeres virksomhed eller boligforening?

Anlægsgartner Gottlieb A/S er autoriseret kloakmester, og vi står klar til at hjælpe jer med kloakservice – herunder slamsugning. Vi har både en 4 akslet og 2 akslet slamsuger, som kan løse alt fra store komplekse opgaver til den lille baggård, hvor pladsen er træng.

Kontakt os i dag for et tilbud tilpasset jeres behov – så rykker vores slamsuger ud.

 • Vores slamsuger – klar til at rykke ud til slamsugningsopgaver

Effektiv slamsugning

Vores slamsuger spuler og suger effektivt:
– Spildevandsbrønde
– Regnvandsbrønde
– Tagnedløbsbrønde
– Olieudskillere
– Faldstammer
– Alle kloak- og drænledninger
– Septiktanke.

Er der behov for tømning af olietanke eller rodskæring, udfører vi også dette. Vi kan i forbindelse med spulingen tilbyde en inspektion af kloaksystemet i et forsøg på at identificere kilden til problemet. Med denne indsigt kan vi målrette vores indsats og sikre, at problemer ikke opstår igen.

 • Vi er medlem af danske kloakmestre

Hvad er en slamsugning?

Slamsugning er en metode til rensning af tilstoppede kloakrør. Ved hjælp af specialudstyrede slamsugere spuler og renser vi kloakken for at løsne slam, grus eller fedt, som forårsager tilstopninger.

Efterfølgende suger slamsugeren skidtet op for derefter at borttransportere de opsugede materialer.

Anlægsgartner Gottlieb A/S’s slamsuger rykker ud i forbindelse med alt fra spuling af større kloakledninger til kloakrensninger i boligforeninger med tilstoppede faldstammer – og alt der i mellem.

Medlem af Danske Kloakmestre

Som autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre sikrer Anlægsgartner Gottlieb A/S gennemgående service af højeste kvalitet, og vi er desuden understøttet af Byggeriets Kvalitetskontrol.

Med et stort team af specialister er vi udstyret til at håndtere alle typer kloakservice, både nyetablering og reparation. Vi anbefaler brug af TV-inspektion for præcis diagnosticering af kloakproblemer, undgåelse af unødvendige udgravninger og dokumentation af arbejdet, hvilket giver en ekstra sikkerhed for korrekt udførelse.

 • vi hjælper med pleje af grønne områder

Hvornår er en slamsugning nødvendig?

Tilstoppede kloaksystemer kan medføre betydelige gener og forårsage alvorlige problemer. Hvis vand i toilettetter begynder at stige, eller afløb pludseligt ikke kan  skylle ud, er det ofte et klart tegn på en tilstoppet kloak, og her kan slamsugning være nødvendig for at afhjælpe problemet.

Ubehagelig lugt fra kloakken kan også være en indikator på problemer med kloaksystemet.

Hvis I allerede nu er opmærksomme på, at der er behov for slamsugning, er I mere end velkomne til at kontakte os, og vi vil straks være klar til at assistere jer og løse problemet hurtigst muligt.

Som autoriseret kloakmester er vi hos Anlægsgartner Gottlieb A/S specialiseret i at identificere og udbedre problemer med kloakken. Tøv derfor ikke med at kontakte vores kloakafdeling, hvis I har mistanke om en tilstoppet kloakledning, brønd eller septiktank.

Stoppet kloak – symptomer og årsager

En tilstoppet kloak kan vise sig på flere måder – herunder:

 • Tilstoppede toiletter, vaske eller afløb
 • Opstigende vand fra afløb
 • Langsom dræning af
 • Vedvarende, grim lugt fra kloakken.

Årsagerne kan ligeledes være – herunder::

 • Olie fra bilværksteder
 • Fedt fra madlavning i restaurationer
  Okkerslam fra vandværker
 • Boremudder
 • Kalk, fedt og sæbe fra toiletter, håndvaske, vaskemaskiner etc.

Projekter og referencer – kloakarbejde

Gennem vores mange år i branchen har vi udført kloakarbejde for en bred vifte af kunder – fra forsyninger og kommuner til boligforeninger og private. Her kan I se et udvalg af vores kloakprojekter.

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Indhent et tilbud på brolægning


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker