Belægningsopgaver og brolægning

Vi udfører al slags brolægning, fx. i indkørsler, på terrasser, fortove og andre gangsystemer. Vi laver belægninger, der er tilpasset jeres ønsker, og I kan altid få gode faglige råd om, hvordan belægninger og beplantninger bliver en harmonisk helhed. F.eks. om I skal vælge granit, beton, klinker eller chaussésten og hvilke planter eller hvilket inventar, der passer bedst i løsningen.

Alle typer brolægningsopgaver udføres

Med Anlægsgartner Gottlieb A/S kan I være sikker på, at vi går struktureret og professionelt til alle belægningsopgaver. Vi har mange års erfaring i at styre processen fra start til slut. Det er godt håndværk, der kan holde mange år frem.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og certificeret af byggeriets kvalitetskontrol. Det er jeres garanti for brolægning i bedste kvalitet.

Få hjælp til:

– Brolægningsopgaver
– Nyanlæg og renovering af belægninger
– Jordarbejde
– Belægninger i byrum

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Indhent et tilbud på kloakservice hos Anlægsgartner Gottlieb A/S

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan I altid kontakte vores fagfolk for at indhente et uforpligtende tilbud på vores professionelle kloakservice. Vores mandskab står klar til at besvare alle jeres spørgsmål og rådgive jer omkring de bedste løsninger til netop jeres behov og ønsker. Vi sørger for at tilbyde løsninger, som imødekommer alle jeres krav og forventninger til en professionel kloakservice.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker