Er din have vokset fra dig?

Er du træt af at luge bede, og har slet ikke tid til at nyde kaffen i haven, så lad os hjælpe dig.

Vi tilbyder alt fra græsslåning og luning – til beskæring eller nye anlæg.
Ingen opgaver er for små (eller for store), og du kan få lige den hjælp, der passer dig, og med de antal timer, din have har brug for.

Det kan for eksempel være, du har brug for hjælp hver uge til at få græsset slået – eller blot et par gange om året, hvor vi gør haven klar til sommer, eller lukker den ned til vinter.

  • serviceaftaler til privathaver
  • Anlæg af privathaver, det hjælper vi med

Rådgivning til udførelse

Står du og ønsker ændringer i din have, eller har du købt ny bolig, og er i tvivl om hvad der vokser i haven – så kommer vi gerne ud og giver vores besyv på, hvad der er værd at beholde og hvad der burde udskiftes. Vi rådgiver også ift til pasning af din have, eller ønsker du hjælp til en planteplan, klarer vi også det. Ønsker du at tænke på klima og natur, tilbyder vi rådgivning omkring biodiversitet, eller kravler op på din garage og lægger nyt grønt tag.

  • terrasse i have
  • Nyd haven med god samvittighed

Trænger du til nyt i haven …

Går du og drømmer om en ny have, kan vi hjælpe dig med alt fra havetegningen til selve udførelsen. Det kan for eksempel være at du ønsker et flot blomstrende staudebed, eller det helt store nye haveanlæg med flisebelægning, ny hæk og græsplæne.

Lisbeth Frellsen
Lisbeth Frellsen
Formand, privathaver

Kontakt os

Ring og hør nærmere hvordan vi kan dække dine behov, så du kan få frigivet tid til at nyde haven uden dårlig samvittighed.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker