Serviceaftaler, der sikrer et flot udendørsmiljø – året rundt

Et flot udendørsmiljø er ikke noget, der kommer af sig selv. Det kræver vedvarende tilsyn, pleje og vedligeholdelse. I kan trygt overlade jeres grønne områder og udendørsarealer til os. Så sørger vi for, at de altid fremstår flotte og velholdte.

Udendørsmiljøet er jeres ansigt udadtil. En aftale med Anlægsgartner Gottlieb A/S sikrer jer veltrimmede og indbydende udeområder, som I kan være stolte af at vise frem.

En aftale tilpasset jeres behov

En aftale med os starter altid med en grundig gennemgang af jeres behov og ønsker, samt en efterfølgende rådgivning. Her hjælper vi jer med at sætte de perfekte rammer for vedvarende grøn trivsel af jeres udeområder. I fællesskab finder vi frem til den helt rigtige service aftale, som bygger på lige præcis jeres behov. Driftsplanen tilpasses selvfølgelig løbende i forhold til årstiderne.

Det skal være nemt og trygt

Vi tilbyder fornuftige fastprisaftaler til virksomheder, foreninger, regioner og kommuner. Aftalerne fungerer som et abonnement med en fast månedlig betaling over 7-12 måneder. Det betyder, at vores medarbejdere sørger for, at opgaven løses som aftalt. For os er det helt afgørende, at vi er en leverandør, I kan regne med!

Fremhæv udeområder med grønne områder

Pleje af grønne områder spiller en central rolle i skabelsen af et indbydende og professionelt udeområde. Et velholdt grønt område kan forbedre førstehåndsindtrykket for beboere, kunder og gæster samt i sidste ende være med til at afspejle kvaliteten og standarden af jeres virksomhed eller ejendom. Disse levende landskaber tilbyder ikke kun æstetiske fordele men bidrager også til miljøet og forbedrer tilværelsen for alle, der bor eller arbejder i området.

Vedligeholdelse af grønne områder kræver en dybdegående forståelse og høj faglighed. Derfor sikrer vores tjenester, at hvert grønt område ikke blot vedligeholdes men også optimeres for at fremvise ejendommens bedste egenskaber og understøtte et positivt og sundt udemiljø.

En vedligeholdelsesaftale kan fx omhandle

Vi tilbyder ikke kun rådgivning og undersøgelser, men også projektering og udbedring af alt fra mindre reparationer til komplette udskiftninger og renoveringer. Vi er specialiserede i spildevandsseparering og kan hjælpe med lokale reparationer samt andre opgaver inden for regn- og spildevandsområdet. Med vores ekspertise kan vi sikre, at jeres afløbssystem fungerer optimalt og opfylder alle gældende standarder.

– Service af grønne områder, indgangspartier, parkeringsanlæg, gårdanlæg og parker
– Trimning af stier og gangarealer
– Klipning af hæk
– Pasning af planter, bede og beplantning
– Fejning og oprydning, fx. affald og ukrudtsbekæmpelse
– Tømning af vejbrønde
– Tagrenderens
Giftfri ukrudsbekæmpelse
– Feje/sugeservice

  • vi hjælper med pleje af grønne områder

Professionel vedligeholdelse af grønne områder

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er vi dedikerede til at sikre den grønne vedligeholdelse af jeres områder. Vi forstår vigtigheden af vedvarende tilsyn, nøje pleje og omhyggelig vedligeholdelse for at sikre, at jeres grønne områder forbliver sunde, frodige og visuelt tiltalende året rundt. Vores mål er at skabe og opretholde udendørsmiljøer, der ikke alene er smukke at betragte, men som også præsenterer jeres ejendom flot.

Ved at vælge Anlægsgartner Gottlieb A/S får I ikke bare en tjeneste – I får en partner, der forpligter sig til at afspejle jeres ejendoms værdier og æstetik gennem velholdte grønne områder.

Michael Deleuran
Michael Deleuran
Afdelingschef for Service og vedligeholdelse

Få et uforpligtende tilbud på grøn vedligeholdelse

Vores service er personligt tilpasset for at opfylde de specifikke behov og udfordringer, som hver plante, plæne eller parkområde måtte have. Kontakt os i dag for et tilbud på vedligeholdelse af jeres grønne områder.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker