Glatførebekæmpelse

Snerydning, saltning og sikring af vigtige færdselsveje, fortove, stisystemer og parkeringsområder. Med en fast vinteraftale hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er I sikret fri færdsel på området vinteren igennem.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S har vi lang erfaring i Glatførebekæmpelse hos både kommuner, bolig- og andelsforeninger, institutioner og andre offentlige institutioner samt energiselskaber og større virksomheder. Vores team af faglærte medarbejdere sikrer, at der bliver saltet rettidigt, og ryddet så alle vitale områder holdes åbne for færdsel hele vinteren.

Med en fast vinteraftale er I sikret

Med en fast vinterserviceaftale er I sikret, at der er ryddet og saltet forsvarligt. Vi holder selv øje med vejrprognoser og vores team er klar til at rykke ud, når det er tid.

Sikkerhed og ansvarlighed er i højsædet, og med en vinteraftale hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan I trygt være forvisset om, at gældende lovgivning på området overholdes og alle kan færdes sikkert på gangarealer, veje og åbne områder.

Hvad omfatter vinterservice?

Vi kan tilbyde en aftale, der er tilpasset præcis til de behov, I har for at få ryddet sne og saltet. En aftale om vinterservice omfatter typisk: Snerydning og saltning af veje, cykelstier, parkeringspladser, indgangspartier, fortove og andre køre- og gangarealer.

Vi holder øje med vejrsituationen og sætter ind med vores vinterservice, når det er nødvendigt. Når I har en aftale med os, sørger vi for, at jeres udendørsområder er ryddede og til at færdes på.

Tilbud på vinterservice

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S tilbyder vi konkurrencedygtige priser.
Kontakt os og få et tilbud på en aftale om vinterservice, der passer til jeres behov. Bestil vinterservice allerede i dag:
Få en aftale i god tid og vær klar, inden vinteren sætter ind med sne, slud og glatføre.
Det er svært at nå det hele i en travl dagligdag! Lad derfor Anlægsgartner Gottlieb A/S stå for vinterservicen.

  • Alt vinterservice og snerydning i København

Kontakt os i dag for tilbud


Få alle fordelene, når I bruger Anlægsgartner Gottlieb A/S’s vinterservice:

  • Stabil og god service
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mange års erfaring med snerydning og saltning
  • Løsninger der passer til jeres behov og ønsker

Vores professionelle teams har lang erfaring med at udføre vinterservice af høj standard.
Med en aftale med os, er I sikret en effektiv løsning på de vinterproblemer, som vejret skaber for trafiksikkerheden og adgangen til bygningerne. Vi har både materiellet og mandskabet til at udføre arbejdet professionelt og i større skala.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S sætter vi sikkerhed og kundetilfredshed højt. Derfor kan I trygt overlade ansvaret for jeres vinterservice til os – vi leverer altid en topservice til aftalt pris og tid.
Vi kører vinterservice over hele Sjælland, Københavnsområdet, Jylland og Fyn.

  • Alt vinterservice og snerydning i København

Tilbud på en aftale om snerydning og saltning

Kontakt Anlægsgartner Gottlieb A/S og få en aftale i god tid, inden vinteren sætter ind med sne, slud og glatføre. Hos os er du sikret konkurrencedygtige priser. Få et uforpligtende tilbud på hjælp til snerydning og saltning. Vi sammensætter gerne en erhvervsaftale, der er tilpasset jeres behov for vinterservice. Så er I sikret en effektiv løsning på de vinterproblemer, som vejret skaber for trafiksikkerheden og adgangsvejene til bygningerne.

Med en fast aftale kan I trygt lægge ansvaret for jeres snerydning og saltning i vores hænder. Anlægsgartner Gottlieb A/S’s erfarne medarbejdere udfører vinterservice af høj standard.
Vi sætter sikkerhed og kundetilfredshed højt. Derfor kan du trygt overlade ansvaret for jeres vinterservice til Anlægsgartner Gottlieb A/S, vi leverer altid en service i top til aftalt tid og pris.
Vi tilbyder snerydning for erhverv på hele Sjælland. Bestil online eller ring til os.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Driftsleder, vinterservice

Få et uforpligtende tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker