Swimming pools

Drømmer I om at træde ud i jeres egen have og blive mødt af en oase af luksus og afslapning? Etableringen af en swimming pool er både en luksuriøs tilføjelse til jeres have men løfter samtidigt også jeres udemiljøs udseende.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan vi hjælpe jer med at gøre denne drøm til virkelighed. Vores dedikerede team af fagfolk står klar til at forvandle jeres udendørsrum til en skøn oase, hvor I kan slappe af. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Professionel etablering af swimming pool

Når det handler om at realisere drømmen om en swimming pool i jeres have, er professionel ekspertise uundværlig. Anlægsgartner Gottlieb A/S er jeres dedikerede partner, og vi påtager os ansvaret for hele processen.

Vi har indgået et eksklusivt samarbejde med CEM Pools, som er en anerkendt leverandør af swimming pool-løsninger. Med dette partnerskab har vi adgang til førsteklasses materialer og designmuligheder, så I kan være sikre på, at jeres pool lever op til de højeste standarder for kvalitet og æstetik.

Vi har stor ekspertise inden for kloakservice, og vi kan således også være behjælpelige med etablering af afløb. Vi kan kort sagt stå for alt – lige fra planlægning af projektet til selve færdiggørelse af poolen. I behøver derfor ikke bekymre jer om detaljerne – det tager vi os af.

Med os som totalentreprenør på jeres swimming pool-projekt sikrer I, at hele projektet håndteres med omhu og præcision.

  • sort beton-swimming pool

Et flot udemiljø med en swimming pool i haven

Etablering af en swimming pool kan forvandle jeres have til et flot udemiljø, I har lyst til at opholde jer i hele tiden. Vores ekspertise og store erfaring med udarbejdelsen af haveanlæg sikrer, at poolen passer naturligt ind i omgivelserne og skaber det udtryk, I ønsker.

Vi tager hensyn til jeres ønsker og behov, og vores skræddersyede løsninger sikrer, at I får den swimming pool, I altid har drømt om.

Skal jeres have stå flot på alle ledder og kanter? Vores dygtige anlægsgartnere tager sig af alle slags grønne opgaver, herunder beplantning, brolægning, anlæg af græs og rullegræs samt alle andre tiltag i haven, som kan skabe et inspirerende udemiljø rundt om poolen.

Anlægsgartner Gottlieb A/S er jeres pålidelige partner i etableringen af swimming pool til haven. Vores specialister sørger for gravearbejde, etablering og montering af jeres nye swimming pool. Vi arbejder tæt sammen med jer gennem hele processen for at sikre, at resultatet lever op til jeres forventninger. Fra valg af materialer hos vores samarbejdspartner CEM Pool til selve etableringen og vedligeholdelse – vi dækker alle aspekter.

  • sandfarvet betonpool
  • Etablering af pool – det hjælper vi med

Kontakt os for en pris på swimming pool – eller en uforpligtende snak

Prisen for etablering af en swimming pool kan variere afhængigt af størrelse, design og materialer. Men I kan altid regne med gennemsigtighed, når I arbejder sammen med os. Kontakt os for at få en klar og konkret oversigt over prisen for etablering af jeres drømmepool. Kontakt os for en snak om jeres muligheder.

Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med etablering af en pool


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker