Anlæg & Entrepriseopgaver

Når I vælger Anlægsgartner Gottlieb A/S til anlæg og entrepriseopgaver, kan I forvente et professionelt samarbejde, hvor vi styrer projektet sikkert i alle detaljer.

Hver entrepriseopgave løses ud fra jeres ønsker og ideer, og vi har suppleret med erfaring og ekspertise inden for anlægsarbejder siden 2001. Vi løser alle typer udendørs anlægsopgaver og -projekter, både små og større opgaver.

Specialopgaver
Ønsker I natursten fra et særligt stenbrud, eller har I særlige krav til præcision eller konstruktion?

Anlægsgartner Gottlieb A/S udfører gerne specielle anlægs-og entrepriseopgaver, der har specifikke krav til materialer mv. Vi har nøje udvalgt en række underleverandører, som alle lever op til de krav om kvalitet og service, du er garanteret hos os.

I kan få hjælp til:

– Nyanlæg
– Renovering af eksisterende anlæg
– Klima- og LAR-løsninger
– Pleje og vedligehold
– Serviceaftaler
– Kloak- og brøndarbejde

Totalleverandør på kloak og anlægsprojekter

Vores medarbejderteam består af faguddannede anlægsgartnere, rørlæggere, regnvandskonsulenter, jordbrugsteknologer, ingeniører, landmålere, landskabsarkitekter og entreprenørmekanikere. Vi er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre, samt Dansk Industri. Vi kan derfor tilbyde vores kunder en totalleverandør, der forestår alle dele af arbejdsprocessen.

Kontakt os for en spørgsmål om, hvordan vi kan hjælpe med jeres gravearbejde og jordarbejde, eller rekvirer et uforpligtende tilbud online.

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Få et uforpligtende tilbud


Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over
det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjæl-
land, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet
og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Glostrup,
Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker