Færdigstøbte pools

Er I på udkig efter den perfekte swimming pool til jeres have? Færdigstøbte pools er en god mulighed for at etablere en swimming pool af høj kvalitet til jeres ejendom – hurtigt og effektivt.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan vi hjælpe jer med at etablere en færdigstøbt pool til jeres have ud fra jeres ønsker. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på etablering af en færdigstøbt pool.

Professionel etablering af færdigstøbte pools

En færdigstøbt pool er et færdigbygget kar, der bliver leveret med alle ønskede komponenter direkte fra producenten. I har derfor mulighed for at tilvælge forskellige præmonterede elementer som:

  • Skimmer / overflow
  • Dyser
  • Lamper
  • Lamelcover
  • Svømmetræner / modstrømsanlæg.
  • en færdigstøbt pool

Fordele ved færdigstøbte pools

Vi kan vælge mellem to typer af færdigstøbte pools; Polypropylen (PP pool) og rustfri stålpool. Begge typer kommer med forskellige fordele, der er værd at tage med i jeres overvejelse.

Fordele ved både PP Pools og rustfri stålpools:
– Stærk holdbarhed
– Nem vedligeholdelse
– Miljøvenlige
– Hurtig installation.

Nogle primære forskelle på de to er dog, at en pool i polypropylen har en højere energieffektivitet, hvor en rustfri stål-pool har et mere elegant udseende. Det er derfor op til jer, hvad I ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på en færdigstøbt pool

Udfyld formularen – så kontakter vi jer snarest for en uforpligtende samtale om etablering af en færdigstøbt pool, samt hvordan vi bedst kan assistere jer.

Anlægsgartner Gottlieb A/S står klar til at håndtere alt fra udgravning til etablering og montering af jeres pool. Selvfølgelig altid med stor omhu og præcision. Vi samarbejder med CEM Pools og har derfor adgang til førsteklasses materialer og designmuligheder til jeres færdigstøbte pool.

Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med etablering af en pool


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker