Beplantning

Beplantning er på mange måder en fordelagtig metode til at få en frodig og grøn have. Overordnet set er beplantning en kunstig skabt vegetation, som dagligt bruges om en gruppe af træer eller buske. Man kan fx. kalde græsplæner og blomsterbede for beplantninger.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S har vi stor erfaring med plantesammensætning. Uanset om I foretrækker et organiseret eller mere vildt udtryk i haven, har vi den perfekte løsning til jer.

Hvis I er interesseret i at høre nærmere om muligheder for en flot beplantning af jeres have, er I velkomne til at ringe på +45 46 41 44 42 eller kontakt os her.

Få hjælp til:

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er vi eksperter i sammensætning af planter og anden vegetation. Vi har et stort kendskab til planters trivsel i forskellige jordbundsforhold samt hvilke vækstbetingelser, som forudsætter et godt miljø for den enkelte plante. Vi håndterer opgaver af alle størrelser, og der er ingen opgave, som er for kompleks. I får en fleksibel gartner, som altid sørger for at have plads og råderum til særlige opgaver, der kræver hurtig behandling.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Vejledning i plantesammensætning og planlægning af haven
 • Udførsel af beplantning
 • Fokus på biodiversitet og bæredygtighed i havens løsning
 • Såning og etablering af blomsterenge og græsser efter behov og beskaffenhed.

I får en løsningsorienteret samarbejdspartner, som står klar til at rådgive jer gennem hele processen, når I vælger Anlægsgartner Gottlieb A/S til at varetage jeres beplantning.

Beplantning med Anlægsgartner Gottlieb A/S

Beplantning kan både være gavnligt for det æstetiske udtryk af jeres have, og samtidig har det en stor påvirkning på miljøet. Ved at inddrage et forskelligt udvalg af især hjemmehørende planter som træer, planter og blomster, skaber I bedre forudsætninger for biodiversitet i haven. Et stort udvalg af forskellige planter vil samtidig bidrage til at rense luften, nedkøle jorden og opsamle regnvandet. De kan bevirke til at skabe skygge, som både kan være gavnligt for jordforholdene og mennesker på de varme sommerdage.

Der er en række overvejelser, I bør gøre jer, når I planlægger at udvide jeres have med ny beplantning. Den rette beplantning kan give jeres have det specifikke udtryk, I søger.

Beplantning kan både være gennemtænkt og struktureret eller have et mere vildt og dynamisk udtryk. Hvad end I ønsker at have i jeres have, kan Anlægsgartner Gottlieb A/S hjælpe med at udføre. Vi står selvfølgelig også for selve beplantningen, så I er sikret, at jeres planter har de bedste forudsætninger for at trives og gro. Hvis I har særlige krav til havedesign og produkter, tager vi også hensyn til dette.

Eksempler til nyplantning:

 • Frugttræer
 • 1 årige blomstrende urter og blomsterenge
 • Stedsegrønne buske
 • Løvfældende buske og hække
 • Stauder (flerårige)
 • Roser
 • Slyngplanter
 • Træer
Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Indhent et tilbud på beplantning


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker