Asfaltarbejde

Sikre veje og underlag er vigtige, og asfalten skal være jævn og uden huller, uanset om den ligger på vores veje, på vores børns legepladser eller andre asfalterede områder, hvor vi færdes.

Mindre asfaltreparationer eller hovedentreprise med asfaltarbejde

Vi har både maskinerne, materiellet og medarbejderne til at løse diverse asfaltopgaver. Hvis du ønsker det, påtager vi os gerne hovedentreprisen og står for dialogen med de samarbejdspartnere, der er involveret.

Anlægsgartner Gottlieb A/S har gennem årene løst mange anlægs- og entrepriseopgaver, blandt andet har vi anlagt ny asfalt og udført asfaltreparationer på bl.a. større trafikårer, hovedveje, villaveje hvor der kan være trænge vilkår samt privateveje.

Få hjælp til:

– Jordarbejde
– Ny asfalt på fx. veje, parkeringsarealer og indkørsler
– Reparation af ødelagt asfalt
– Specialopgaver med asfalt – projekter med særlige krav

Eksempler på opgaver:

  • Reparationer af revner og huller i asfalt
  • Ny asfalt på legepladser
  • Fjernelse af eksisterende asfalt
  • Renovering af buslommer

Projekter og referencer – asfaltarbejde

Gennem vores mange år i branchen har vi udført asfaltarbejde for en bred vifte af kunder – fra forsyninger og kommuner til boligforeninger og private. Her kan I se et udvalg af vores projekter.

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Indhent et tilbud på kloakservice hos Anlægsgartner Gottlieb A/S

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan I altid kontakte vores fagfolk for at indhente et uforpligtende tilbud på vores professionelle kloakservice. Vores mandskab står klar til at besvare alle jeres spørgsmål og rådgive jer omkring de bedste løsninger til netop jeres behov og ønsker. Vi sørger for at tilbyde løsninger, som imødekommer alle jeres krav og forventninger til en professionel kloakservice.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker