Kloakrenovering

Regn- og spildevand kan skabe problemer med både oversvømmelse og fugt.
Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan vi hjælpe jer med regn- og spildevandsopgaver. Har I mistanke om et nedslidt afløbssystem, eller vil I bare gerne være ude i god tid med at få lavet en renoverings- eller vedligeholdelsesplan? Så er det en god start at få lavet en tv-inspektion af afløbssystemet.

Vi kan hjælpe jer med rådgivning, undersøgelser, projektering, eventuelle ansøgninger og udbedring af alt lige fra spildevandsseparering og lokale reparationer, til komplette udskiftninger og renoveringer.

Klimaforandringer stiller stadig større krav til løsninger, der kan aflede vand. Nogle af disse er LAR-løsninger – lokal afledning af regnvand, som er effektive til at undgå overbelastede kloaksystemer, der netop kan give oversvømmelser – for eksempel i kældre. Netop derfor anbefaler flere kommuner LAR til private.

Hvad er kloakrenovering?

Kloakrenovering er et paraplybegreb for en række ydelser indenfor kloakservice, som har til formål at forhindre og udbedre skader på kloaksystemer. Et effektivt kloaksystem er afgørende for at opretholde hygiejne og sundhed i hjem og virksomheder. Hvis kloaksystemet ikke fungerer korrekt, kan det føre til lugtgener, oversvømmelser og ikke mindst rotteangreb – med store økonomiske omkostninger til følge.

I forhold til rotteangreb anbefaler vi også vores kunder forebyggende skadedyrsbekæmpelse – blandt andet via kontrol og sikring af afløbssystemer, stikledninger, brønde m.m.

  • Strømpeforing er en form for kloakrenovering
  • Vores kloakafdeling i færd med en kloakrenovering

Vi tilbyder:

Vi tilbyder ikke kun rådgivning og undersøgelser, men også projektering og udbedring af alt fra mindre reparationer til komplette udskiftninger og renoveringer. Vi er specialiserede i spildevandsseparering og kan hjælpe med lokale reparationer samt andre opgaver inden for regn- og spildevandsområdet. Med vores ekspertise kan vi sikre, at jeres afløbssystem fungerer optimalt og opfylder alle gældende standarder.

– Håndtering af regn- og spildevand
– Etablering af hovedledninger, samle- og stikledninger
– Rådgivning om regn- og spildevandsløsninger

  • Kloakrenovering hos Anlægsgartner Gottlieb A/S
  • Regn og spildevand

Kloakrenovering – fordi en fungerende kloak er alfa og omega

En kloak, der ikke fungerer, kan resultere i store problemer. Der kan være flere tegn på, at jeres kloaksystem muligvis trænger til en renovering. Hvis I oplever tilbagestrømning af kloakvand i jeres hjem, tilstopning af afløb eller en stærk lugt af kloak, kan det være tegn på, at systemet har problemer. En anden indikator kan være, hvis kloakrørene er gamle og nedslidte, hvilket kan resultere i lækager eller brud. Det kan resultere i store økonomiske omkostninger for den enkelte.

En typisk renoveringsproces vil involvere en grundig tv-inspektion af kloaksystemet, hvorefter der vil blive lavet en vurdering af, hvad der skal gøres. Det kan inkludere alt fra en mindre reparation af en beskadiget del af rørsystemet (for eksempel med en strømpeforing) til en fuldstændig udskiftning af hele systemet. I

Alt i alt er kloakrenovering en vigtig opgave, der skal tages alvorligt for at sikre, at vores kloaksystemer fungerer korrekt og beskytter vores sundhed og miljø. Hvis I er i tvivl om, hvorvidt jeres kloaksystem trænger til en renovering, så kontakt Anlægsgartner Gottlieb.

I er i branchens bedste hænder hos Anlægsgartner Gottlieb A/S

Når det kommer til kloakrenovering, er det vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren samarbejdspartner. Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan I trygt læne jer tilbage og vide, at I er i branchens bedste hænder.

Vi er medlem af No-DIG ordningen– Kontrolordning for ledningsrenovering og er stolte af at være certificeret af flere anerkendte organisationer som Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK), Byggeriets Kvalitetskontrol og Danske Kloakmestre. Kontrolordningen står for den eksterne kvalitetskontrol, og to gange om året besøger kontroludvalget vores kontor og en igangværende installation for at sikre, at vi lever op til kontrolordningens krav.

Hvis I står over for en kloakopgave, kan I roligt overlade ansvaret til os. Vi tilbyder professionel og pålidelig rådgivning og hjælper også til ved eventuelle forsikringsskader. Vi sikrer, at I får en professionel og pålidelig service, så I kan få en velfungerende kloak, der kan holde i mange år fremover.

Optagelsesbevis: Kontrolordning for ledningsrenovering
Michael Thrysøe
Michael Thrysøe
Produktionsleder – Entreprise

Indhent et tilbud på kloakrenovering

I kan kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på kloakrenovering. Vi vil besigtige jeres afløbssystem og give jer en detaljeret beskrivelse af arbejdet og en fast pris for opgaven. Vi sørger altid for at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og med stor kundetilfredshed.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker