Smukke fællesområder, parker og udearealer året rundt

Hvis I gerne vil have udeområder, der fremstår smukke og i trivsel året rundt, så er det af stor betydning, at den valgte beplantning er gennemtænkt og nøje udvalgt ift. både lokale jordbunds- og lysforhold, og den ønskede funktion for området. Skal der fx. anlægges særlige uderum med fokus på sociale fællesskaber eller tages specielle hensyn til den fremtidige vedligeholdelse.

Vi har stor erfaring beplantning af større arealer

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S har vi mange års erfaring med at udvælge og gennemføre beplantning af større udeområder. Vores kunder tæller både boligforeninger, virksomheder, kommuner og offentlige institutioner. Når I vælger Anlægsgartner Gottlieb A/S til en beplantningsopgave, så følger der solid ekspertise og viden med inden for beplantning og anlæggelse af større arealer. Vi sørger altid for, at beplantningen er omhyggeligt udvalgt og balanceret ift. både æstetik, funktion og praktik, og vi tager hensyn til lokale jordbunds- og lysforhold, udseende og fremtidig størrelse på den valgte beplantning.

Rådgivning med øje for detaljer og langsigtet planlægning

Der er mange forhold, der skal tages i betragtning, når et større område skal beplantes. Der skal vælges mellem de mange typer beplantning og det skal indtænkes om hjemmehørende planter skal anvendes. Det er vigtigt, at der tænkes langsigtet ift. hvor store de valgte beplantninger bliver, når de er fuldt udvoksede. De skal vælges, så de trives godt ift. de lokale jordbunds- og lysforhold, der gælder for området. Med den helt rigtige beplantning får I nogle udeområder, der fremstår velholdte og i trivsel året rundt.

Ekspertviden til specialopgaver inden for beplantning

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S påtager vi os meget gerne specielle beplantningsopgaver, som kræver særlig ekspertise og viden om jordbundsforhold og bearbejdning. Det kan være skråninger, regnvandsbede, områder med traktose osv.

Anlægsgartner Gottlieb A/S kan hjælpe jer med:

– Rådgivning og planlægning
– Jordbundsanalyse og -forbedring
– Valg og sammensætning af planter
– Indtænkning af biodiversitet i projektet
– Nyplantning og såning
– Eftervanding af nyplantede buske og træer

Eksempler på beplantning til parker, offentlige arealer og fællesområder

Udlægning af rullegræs
Levende hegn og afskærmning
Stedsegrønne planter, buske og hække
Blomstrende buske og hække
Løgplanter
Blomster-, rosen- og staudebede
Slyng- og klatreplanter
Regnvandsbede og afvanding
Bunddække

Projekter og referencer – Gårdrumssanering

Se vores arbejde med gårdrumssanering for tidligere kunder.

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Indhent et tilbud på kloakservice hos Anlægsgartner Gottlieb A/S

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan I altid kontakte vores fagfolk for at indhente et uforpligtende tilbud på vores professionelle kloakservice. Vores mandskab står klar til at besvare alle jeres spørgsmål og rådgive jer omkring de bedste løsninger til netop jeres behov og ønsker. Vi sørger for at tilbyde løsninger, som imødekommer alle jeres krav og forventninger til en professionel kloakservice.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker