Omfangsdræn

Hvis I ser tegn på fugt i fx. sokkel, fundament eller kældervægge kan et omfangsdræn være en god løsning. Fugt kan nemlig forårsage alvorlige skader på bygningen – og medføre blandt andet skimmelsvamp, dårligt indeklima og skader på murværket.

Tegn på fugt i fundamentet:

  • Fugtige skjolder på vægge eller gulv
  • Saltaflejringer
  • Flager eller puds der krakelerer fra væggen
  • Sprækker i væg

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Et omfangsdræn består af en række afvandingsrør (system af rør med huller i), som graves ned i jorden og lægges rundt om fundamentet for bygningen. Formålet med afvandingsrørene er at lede overskydende vand bort fra fundamentet, så det holdes mest muligt tørt. Man kan sige, at man dræner jorden omkring fundamentet. Herved mindsker man nemlig risikoen for vandskader på fundament og bygning.

Nyeste viden om omfangsdræn

I Anlægsgartner Gottlieb A/S holder vi os altid ajour med nyeste viden inden for omfangsdræn – ligesom vi generelt gør inden for vores kloakydelser. Vi deltager ofte i undervisning hos Teknologisk Institut i Taastrup, så vi kan tilrette vores løsninger løbende til den nyeste forskning.

Er omfangsdræn den rette løsning?

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan vi hjælpe dig med at få overblik over fugtproblemer, og finde ud af om et omfangsdræn kunne være den rigtige løsning. Vores dygtige fagfolk tjekker jeres bygning for ud- og indvendig fugt på murværk. Derefter identificerer vi kilden til problemerne og afgør derfra – sammen med dig – hvilken løsning der er den bedste.

Hver opgave vurderes derfor også individuelt før etablering af omfangsdrænet. Derfor vil det konkrete tilbud på etablering af dræn om bygningen blive givet på baggrund af den enkelte undersøgelse. Vil I eller jeres virksomhed høre nærmere om priser, er I meget velkomne til at ringe til os og få svar på jeres spørgsmål.

Få hjælp til:

Tjek af ud- og indvendig fugt
– Overblik over fugtproblemer
– Undersøgelse af geotekniske forhold
– Valg af de rigtige løsninger

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Indhent et tilbud på kloakservice hos Anlægsgartner Gottlieb A/S

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan I altid kontakte vores fagfolk for at indhente et uforpligtende tilbud på vores professionelle kloakservice. Vores mandskab står klar til at besvare alle jeres spørgsmål og rådgive jer omkring de bedste løsninger til netop jeres behov og ønsker. Vi sørger for at tilbyde løsninger, som imødekommer alle jeres krav og forventninger til en professionel kloakservice.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker