Rensning af tagrender – tagrenderens for private

Er det blevet tid til den årlige tagrenderens? Anlægsgartner Gottlieb A/S tilbyder støvsugning og rens af tagrender, både som enkeltydelser eller via abonnementsaftaler med 1-2 servicebesøg om året. Vi tilbyder endvidere mulighed for videodokumentation – for eksempel i forbindelse med forsikringssager.

Vi udfører tagrendens for private i København og på resten af Sjælland og hjælper dermed med at forebygge frugt-, frost- og vandskader på grund af fyldte tagrender.

Kontakt for et tilbud på rens af jeres tagrender. Vores mandskab står klar med den nødvendige erfaring og dette udstyr til at fjerne vand, slam og blade fra jeres tagrender. 

Sikker og effektiv rens af tagrender

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er levering til aftalt tid og kvalitet fællesnævneren i alt vores arbejde. Vi stiller derfor med erfarent mandskab med jeres ønsker i centrum. 

Vi prioriterer vores medarbejdere højt og er stolte af at være modtager af ”Årets arbejdsmiljø 2022” – vi tror nemlig på, at glade medarbejdere giver glade kunder. 

Derudover tæller vores udstyr blandt andet teleskopstøvsuger for at tilbyde en både effektiv og sikker rens af jeres tagrender. 

Som kunde hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er I derfor altid sikret:

 • Mandskab med erfaring
 • Høj sikkerhed
 • Fokus på jeres ønsker
 • Grundig udførsel.

I kan med ro i maven overlade jeres tagrenderens til os.

Derfor er det vigtigt at rense tagrender

Tagrender tjener en vigtig funktion, da de leder regnvand til kloak, faskine eller regnvandsbrønd. Men en fyldt tagrende kan ikke lede vandet til rette sted. I stedet risikerer man, at vandet løber over – med følgende konsekvenser til følge:

  • Fugt- og frostskader på facade, sokkel og fundament
  • Ansamling af vand på jeres grund
  • Fugt i kælder
  • Råd og svamp på døre, vindue og udhæng
  • Kort levetid på tagrenderne.

Det kan med andre ord blive en dyr fornøjelse at lade tagrenderne at være fyldte, og derfor betaler det sig at få renset tagrenderne med jævne mellemrum.

 • Rens og støvsugning af tagrender

Indhent tilbud på rens af tagrender

Ønsker I en professionel samarbejdspartner til at holde jeres tagrender fri for snavs og blade, så kontakt Anlægsgartner Gottlieb A/S allerede i dag.

Vi tilbyder både engangsydelser, hvis det er blevet tid til den årlige tagrenderens, samt faste serviceaftale, hvor vi 1-2 om året kommer forbi og støvsuger og tjekker jeres tagrender.

Vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål – kontakt os på 46 41 44 42, md@gartnergottlieb.dk eller via vores kontaktformular.

Michael Deleuran
Michael Deleuran
Afdelingschef for Service og vedligeholdelse

Få et uforpligtende tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker