Privatkunder

Anlægsgartner Gottlieb A/S tilbyder alt i rådgivning og udførsel af anlægs- og kloakopgaver for private kunder. Vi står altid klar til at hjælpe dig med jeres have – uanset om I har behov for beskæring og træfældning eller projektering og udførsel af en liebhaver-have med sans for detaljer og luksuriøse løsninger.

Vi kan blandt hjælpe jer med:

  • kampestensmur
  • Vi hjælper med regnvandsløsninger
  • belægning af flisegang

Vi tager de store opgaver – men også gerne de små

Når der er brug for hjælp til privathaven, er det ikke altid i form af store og uoverskuelige projekter. Det kan nogle gange også blive til et stort problem med de små vedligehold af haven, så derfor tager vi os naturligvis også af mindre opgaver. Via dialog og rådgivning styrer vi projektet fra idé til færdigt anlæg. I kan altså læne jer afslappet tilbage og se til fra sidelinjen – uanset om opgaven er stor eller lille

  • en færdigstøbt pool
  • En arborist på arbejde

Kontakt os for rådgivning om jeres have

Ønsker I hjælp til at gøre jeres havedrømme til drømmehave? Vi står klar til at hjælpe med alt fra inspiration og rådgivning til projektering og udførsel – om det drejer sig om et mindre anlægsprojekt eller en komplet nyanlæg af en have.

Kontakt Anlægsgartner Gottlieb A/S på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mso@gartnergottlieb.dk .

Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Indhent et tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker