TV-inspektion

Har du problemer med kloak eller afløb? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb A/S for en TV-inspektion.

Med en TV-inspektion af din kloak får du:

● Nemt og hurtigt identificeret årsagen til et problem med din kloak
● Overblik over omfanget af eventuelle skader
● Et tilbud på efterfølgende udbedring
● En rapport over kloakrørenes tilstand
● Eventuel hjælp til dokumentation overfor dit forsikringsselskab

Som autoriseret kloakmester, har vi hos Anlægsgartner Gottlieb A/S, stor erfaring med TV-inspektion af kloak og rørledninger af alle typer – det er din sikkerhed for høj faglighed og godt udført arbejde..

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er en moderne, sikker og effektiv måde at undersøge kloaksystemer på. Man fører ganske enkelt et kamera ind i kloakledningen og kan på den måde undersøge de indvendige vægge af røret. Vi bruger for eksempel en TV-inspektion ved:

● Mistanke om brud på kloakledninger
● Rotteangreb
● Tilbagevendende problemer med afløb eller tilstoppede rør
● Ejendomshandel

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S tilbyder vi også TV-inspektion forud for fx. et tilbud på strømpeforing og punktrenovering af din kloak. På den måde er du sikret mod unødige komplikationer undervejs.

TV-inspektion af kloak med moderne teknologi

Vi har vores eget topmoderne udstyr med både stikkamera og spuleanlæg. Med kameraet kan vi filme 360 grader og med stor præcision lokalisere problemer i kloakrør – uanset om det handler om forskudte samlinger i rørsystemerne, rødder, brud på selve rørene eller rotteskader.

Har du brug for en anlægsgartner, eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb A/S på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  • Vores TV-inspektør i færd med at inspicere kloakken
  • Vi tilbyder DTVK-certificeret TV-inspektion og andre former for kloakservice

Landsdækkende kontrolordning DTVK under Dansk Industri

Anlægsgartner Gottlieb A/S er optaget i den landsdækkende kontrolordning DTVK under Dansk Industri. Kontrolordningen sikrer, at firmaer som er optaget i ordningen udfører og rapporterer TV-inspektionsarbejdet i overensstemmelse med DTVK’s tekniske bestemmelser. Vores operatører har gennemført grunduddannelsen der løbende skal opdateres. Både TV-inspektioner, rapporter og TV-operatørens arbejde bliver kvalitetskontrolleret flere gange årligt fra DTVK’s side og der foretages løbende stikprøvekontroller med henblik på at opretholde kvaliteten af udført arbejde.

Anlægsgartner Gottlieb A/S kan filme 360 grader og med stor præcision lokalisere problemer i kloakledninger – uanset om det handler om forskudte samlinger i rørsystemerne, rødder, brud på selve rørene eller rotteskader.
For mere information: Kontakt Anlægsgartner Gottlieb A/S på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk

DTVK-certificeret TV-inspektion er et kvalitetsstempel

Hvorfor udføre tv-inspektion af kloak?

En TV-inspektion kan spare dig for både gener og penge, fordi vi hurtigt kan lokalisere årsagen til et problem og give dig overblik over dine kloakledninger – uden at det er nødvendigt at grave op.

Dermed får du identificeret eventuelle vitale fejl, som på sigt kan føre til:

  • Rottebesøg
  • Driftsproblemer
  • Lugtgener
  • Fugtskader
  • Fremtidige forstoppelser
  • Oversvømmelse

En TV-inspektion er med andre ord med til at forhindre og forebygge akutte og alvorlige kloakproblemer i fremtiden.

Vi bruger moderne teknologisk udstyr til at inspicere kloak og rør grundigt. Når vi fører et kamera ned i kloaksystemet, kan vi tydeligt se væggene i rørene. Dermed kan vi både lokalisere og dokumentere skader på rør eller tilstoppede rør. Efterfølgende kan vi finde den mest optimale løsning på et kloakproblem og samtidig tage fat på reparationer, før en skade udvikler sig og bliver til et større problem. Det er altid bedre at forebygge end at helbrede – det gælder i særdeleshed også for din kloak.

  • Vores TV-inspektør i færd med at inspicere kloakken
  • Vi tilbyder DTVK-certificeret TV-inspektion og andre former for kloakservice

Eksempler på opgaver:

Legepladser
Gårdrumssanering

Skybrudssikring

Jord- og gravearbejde
Byggemodning
LAR-løsninger: Lokal afledning af regnvand

Michael Thryesøe
Michael Thryesøe
Produktionsleder – Entreprise

Få et uforpligtende tilbud på TV-inspektion


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker